مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مُهـر خبر داد:

آغاز کشت کلزا در اراضی کشاورزی شهرستان مُهـر

آغاز کشت کلزا در اراضی کشاورزی شهرستان مُهـر
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مُهـر گفت: جهاد کشاورزی شهرستان مهر در راستای حمایت از کشت کلزا مبادرت به پرداخت وام به ازاء هر هکتار 5/2 میلیون تومان از طریق بانک کشاورزی کرده است .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر مُهـر، محمود هرجی زاده مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مهر در گفتگو با خبرنگار ما گفت: در راستای افزایش و توسعه کشت دانه‌های روغنی، در سال جاری بیش از 450 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان مهر به زیر کشت محصول کلزا رفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر مُهـر,

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مهر افزود: این میزان کشت نسبت به سال گذشته بیش از چهار برابر افزایش داشته است که کشت این محصول علاوه بر تأمین روغن خوراکی کشور محصول بسیار خوبی برای تناوب با محصول گندم است که می‌تواند نقش مؤثری در پایداری گندم ایفاء نماید.

,

هرجی زاده در ادامه گفت: جهاد کشاورزی شهرستان مهر در راستای حمایت از کشت کلزا مبادرت به پرداخت وام به ازاء هر هکتار 5/2 میلیون تومان از طریق بانک کشاورزی کرده است و تعداد 5 دستگاه بذرکار ریزدانه کار با پرداخت حداقل 50 درصد قیمت آن از منابع دولتی به‌صورت بلاعوض در اختیار کشاورزان قرار داده است که در اکثر مزارع با این دستگاه‌ها کشت انجام‌گرفته است.

,

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مهر در پایان گفت: کلیه نهاده‌ها ازجمله بذور هیبرید هایولا 50 و همچنین دیگر بذور خارجی با قوه نامیه مناسب و انواع کودهای شیمیایی به‌موقع در اختیار زارعین قرار گرفت که شاهد سطح سبز مناسبی در مزارع هستیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه