logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

دبیر جشنواره خبر داد:

اعلام نتایج بازبینی جشنواره تئاتر معلولین استان بوشهر

اعلام نتایج بازبینی جشنواره تئاتر معلولین استان بوشهر
دبیر سیزدهمین جشنواره تئاتر معلولین استان بوشهر از اعلام نتایج بازبینی آثار متقاضی حضور در این جشنواره خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شاهرخ قاسمی دبیر جشنواره استانی تئاتر معلولین در گفتگو با سیرنگ با اعلام این خبر گفت: با پایان یافتن مهلت فراخوان سیزدهمین جشنواره استانی معلولین 10 نمایش از مجموع ... نمایش‌های متقاضی به صورت قطعی یا مشروط برای حضور در جشنواره پذیرفته شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیرنگ,

وی با بیان اینکه 9 نمایش در بخش صحنه و یک نمایش در بخش خیابانی حضور دارند اظهار داشت: نمایش «میوه ممنوعه» به کارگردانی مهرداد محسنی از گناوه، «پارادوکس» به کارگردانی نیما رضایی از بوشهر، «کمدی اکتشافات» به کارگردانی عبدالرسول محمودی از دیر، «روایت یک اعتراف» به کارگردانی یونس رازقی پور از تنگستان در بخش صحنه‌ای و «شوک» به کارگردانی بهمن تقی پور از بوشهر در بخش خیابانی آثار مورد تأیید هیئت داوران بازبین قرار گرفته‌اند و نمایش‌های "دم بریده» به کارگردانی عبدالرضا محمدی نژاد از گناوه، «نقل طلایی» به کارگردانی حسن حاجی ابوالحسنی و «سوغات زخم (زعفران)» به کارگردانی احسان احمدزاده از بوشهر به همراه نمایش «دریا راز نگهدار خوبی نیست (رطوبت)» به کارگردانی بهادر رستگار مشروط به رعایت اصلاحیه مجوز حضور در جشنواره را دریافت کرده‌اند و «کاتیس» به نویسندگی و کارگردانی کاظم ارجمندنیا از بوشهر با توجه به ایرادهای وارده در صورتی که تمام ایراداتی که از سوی هیئت بازبین اعلام شده است مرتفع شود پس از بازبینی مجدد در بیستم دی ماه به جشنواره راه پیدا می‌کند و در صورتی که موارد اعلام شده مرتفع نگردد این نمایش ازحضور در جشنواره حذف می شود.

,

قاسمی با اشاره به اینکه فرید میرشکار ریاست هیئت داوران جشنواره را بر عهده دارد خاطرنشان کرد: در مجموع هفده اثر توسط هیئت داوران بازبین متشکل از علیرضا میرشکاری، سعید گلچمن و شهرزاد شاکر درگاه از 25 تا 27 آذرماه مورد بازبینی قرار گرفتند.

,

وی یادآور شد: سیزدهمین جشنواره تئاتر معلولین استان بوشهر نیمه اول بهمن‌ماه در مرکز استان برگزار می‌شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه