پایان اختلافات در یک روستا با وساطت مسئولان دیلمی
بخشدارمرکزی دیلم گفت: وساطت مصالحت آمیز مسئولان این بخش به اختلاف چندین ساله یکی از روستائیان با همسایگان خود پایان داده شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر دیلم، حسن درویشی با اعلام این خبر گفت: درپی مراجعه مکرر یکی از روستائیان ساکن "مال شهاب" این بخش درخصوص رفع اختلاف خود با منازل همجوار در احداث بنا و رعایت حریم کوچه و معابر در بخشداری نشستی با حضور طرفین برگزار و با وساطت مشکل آنان برای همیشه حل و فصل شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر دیلم،,وی گفت: اقدام های مصالحه بین روستاییان در آرامش اهالی این منطقه اثرگذار است که بخشداری با همکاری مسئولان ذی ربط همواره آن را در مدنظر دارد.
,نایب رئیس شورای اسلامی روستاهای بخش مرکزی دیلم هم گفت: بخشدار مرکزی این باحضور مستمر در روستاها تاکنون توانسته در رفع مسایل اجتماعی و موانعی که برای مردم ایجاد می شود نقش بسزایی داشته باشد.
,عبدالحسین خواجه گیری افزود: درصورت بی توجهی به چنین مسایلی، ممکن است شرایط ناگواری در بین مردم بخش ها و روستا ها پیش بیاید.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه