مسئول حوزه نمایندگی فارسان:

فضای مجازی باعث بی خبری از اقوام و مشکلات آنها می شود

فضای مجازی باعث بی خبری از اقوام و مشکلات آنها می شود
مسئول حوزه نمایندگی ناحیه مقاومت بسیج فارسان گفت: فضای مجازی باعث سطحی گر بودن افراد، کاهش بهره وری مناسب از زمان، مانع از کنار هم بودن همسران و کاهش دید و بازدیدهای اقوام می شود که بی خبری از اقوام و مشکلات آنها خود یک آسیب جدی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین سید محمدرضا علوی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی پیرغار گفت: امروزه در عرصه بین‌الملل و منطقه و داخل کشور با هجمه‌های و شبیخون بی‌رحمانه دشمنان در عرصه‌های مختلف اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی مواجه هستیم، افزود: امروز آسیب های استکبار، تکفیر و ظلم از یک سو و آسیب‌های فضای مجازی و شبکه های اجتماعی و فراگیری طلاق و گرایش به سمت زندگی غربی از سویی دیگر دامنگیر جامعه بشری شده و فضای بسیار جدی از تهاجم را پیش روی ما گذاشته است.
 
وی با اشاره به اینکه نمی توانیم شاهد از دست رفتن جوانان جلوی چشم خود باشیم، تصریح کرد: گاهی جوان انقلابی و متدین با قرار گرفتن در دام و شبکه مستکبرین در فضای مجازی تبدیل به ملحد بی دین و بی دین کننده می شود و عموم جامعه در این فضای مخرب تلف می شوند بنابراین آسیب های خانمان برانداز فضای مجازی همه ما را به کمک و یاری می طلبد.
 
وی افزود: فضای مجازی باعث سطحی نگری افراد، کاهش بهره وری مناسب از  زمان، مانع از کنار هم بودن همسران و کاهش دید و بازدیدهای اقوام می شود که بی خبری از اقوام و مشکلات آنها خود یک آسیب جدی است.

وی با بیان اینکه فضای مجازی منجر به ایجاد عشق های کاذب و در خطر افتادن حریم خانواده‌ها می‌شود، گفت: اگر زوجین به یکدیگر محبت نکنند و از عشق ورزیدن به هم امتناع ورزند، فضای مجازی می تواند افراد را در جای دیگری سرگرم و به عشق های کاذب جذب کند و بنیان خانواده را از هم فروپاشد.

وی تصریح کرد: نکاتی وجود دارد که اگر زوجین به آن توجه داشته باشند می توانند بنیان خانواده را تحکیم بخشند که در این زمینه بخشش، گذشت، فداکاری، خوش خلقی، محبت، احترام به خانواده همسر، صبر، نادیده گرفتن خطای یکدیگر، پرهیز از کینه توزی، توجه به معنویت در زندگی همچون لقمه حلال، قرائت قرآن و توجه به نماز از جمله این موارد است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی پیرغار, پایگاه خبری تحلیلی پیرغار, . ,
,
, .,
,
,
,
, .,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه