22 نهاد در کاهش آسیب های اجتماعی فعالیت می کنند
رئیس بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی گفت: 22 نهاد در حوزه کاهش آسیبهای اجتماعی فعالیت می کنند که تا کنون عملکرد خوب و موفقی نداشتند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "مطاف24"، مصطفی راستینه در همایش پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و طلاق که به همت فرمانداری شهرستان دیر برگزار شد اظهار داشت: ما نمی توانیم جامعه ای بدون هیچ گونه از آسیبهای اجتماعی داشته باشیم اما می توانیم آسیبهای اجتماعی را به حد اقل برسانیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از "مطاف24"، مصطفی راستینه در همایش پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و طلاق که به همت فرمانداری شهرستان دیر برگزار شد اظهار داشت: ما نمی توانیم جامعه ای بدون هیچ گونه از آسیبهای اجتماعی داشته باشیم اما می توانیم آسیبهای اجتماعی را به حد اقل برسانیم., "مطاف24"، ,وی با توجه به تهاجم آسیبهای اجتماعی گفت: مسئولان در بعد روحی و روانی برنامه های فرهنگی که شامل سفرهای تفریحی و زیارتی می شود در نظر بگیرند.
, وی با توجه به تهاجم آسیبهای اجتماعی گفت: مسئولان در بعد روحی و روانی برنامه های فرهنگی که شامل سفرهای تفریحی و زیارتی می شود در نظر بگیرند.,راستینه خاطرنشان کرد: 22 نهاد در حوزه کاهش آسیبهای اجتماعی فعالیت می کنند که تا کنون عملکرد خوب و موفقی نداشتند.
, راستینه خاطرنشان کرد: 22 نهاد در حوزه کاهش آسیبهای اجتماعی فعالیت می کنند که تا کنون عملکرد خوب و موفقی نداشتند.,رئیس بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی گفت: مقابله با جنگ نرم سخت تر از جنگ سخت است و مردم را درگیر خود کرده است.
, رئیس بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی گفت: مقابله با جنگ نرم سخت تر از جنگ سخت است و مردم را درگیر خود کرده است.,راستینه گفت: عامل اصلی طلاق و خود کشی از کنار رفتن دین در خانواده است.
, راستینه گفت: عامل اصلی طلاق و خود کشی از کنار رفتن دین در خانواده است.,مصطفی راستینه تاکید کرد: مسئولان باید فرهنگ سازی کنند که پدیده طلاق که در جامعه کاهش یابد.
, مصطفی راستینه تاکید کرد: مسئولان باید فرهنگ سازی کنند که پدیده طلاق که در جامعه کاهش یابد.,انتهای پیام
, انتهای پیام]
ارسال دیدگاه