رئیس شبکه دامپزشکی جوین :
ستاد پیشگیری ازبیماری آنفلونزای پرندگان در جوین تشکیل شد
رئیس شبکه دامپزشکی جوین گفت: ستاد پیشگیری ازبیماری آنفلونزای پرندگان دربخش عطاملک جوین تشکیل شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی افتخارزاده رئیس شبکه دامپزشکی جوین در گفت و گو با آل نور با اشاره به تشکیل ستاد پیشگیری ازبیماری آنفلونزای پرندگان دربخش عطاملک، اظهار داشت: دراولین جلسه این ستاد که روز گذشته با حضور دهیاران بخش تشکیل شد، راههای پیشگیری وکنترل بیماری آنفلونزا مورد بررسی قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آل نو,,
وی افزود: لازم است دهیاران با وسواس بیشتری تلفات طیور، مخصوصا تلفات غیرعادی پرندگان وطیور بومی را در روستاها رصد نموده و مراتب را به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند.
,,
رئیس شبکه دامپزشکی جوین تصریح کرد: دهیاران درخصوص خرید طیور از پرنده فروشی های دوره گرد نیز به مردم تذکرات لازم را بدهند.
,,
افتخارزاده بیان داشت: با توجه به ممنوع شدن شکارپرندگان توسط محیط زیست ، دهیاران در هر روستا مردم را آگاه سازند تا اطلاع بعدی از شکار پرندگان خود داری کنند.
,,
وی در ادامه افزود: به منظور پایش بیماریهای تنفسی طیور، لازم است گشت مشترک دامپزشکی و محیط زیست تشکیل شود و از محل تالاب، سد ومحل مهاجرت پرندگان آبزی بازدید به عمل آید.
,,
رئیس شبکه دامپزشکی جوین در پایان گفت: محیط زیست تلفات غیرعادی پرندگان را رصد نموده و شبکه بهداشت ودرمان نیز از طریق بهورزان، اطلاع رسانی کافی را به اهالی روستاها انجام دهد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه