logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

دبیرکل کانون انجمن‌های صنفی کارگران:

کارگران شب‌یلدا را چند‌سال است فراموش کرده‌اند/ حقوق زیرخط زندگی وحذف سبدکالا اقتصادمقاومتی نیست

کارگران شب‌یلدا را چند‌سال است فراموش کرده‌اند/ حقوق زیرخط زندگی وحذف سبدکالا اقتصادمقاومتی نیست
دبیرکل کانون انجمن‌های صنفی کارگران گفت: کارگران امروز زیر خط زندگی حقوق می گیرند و حقوق آنها مدت ها است از حداقل خط فقر کمتر است و همه شب های آنها یلداست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هادی ابوی دبیرکل کانون انجمن‌های صنفی کارگران در گفتگو با پرستوها، اظهار داشت:کارگران مدت ها است که دیگر شب یلدا را فراموش کرده اند همان طور که تفریحات و مسائل رفاهی را فراموش کرده اند زیرا بودجه آنها به شب یلدانمی رسد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هادی ابوی دبیرکل کانون انجمن‌های صنفی کارگران در گفتگو با , پرستوها, پرستوها, ، اظهار داشت:کارگران مدت ها است که دیگر شب یلدا را فراموش کرده اند همان طور که تفریحات و مسائل رفاهی را فراموش کرده اند زیرا بودجه آنها به شب یلدانمی رسد.,

وی افزود: متاسفانه دولت با مشکلات اقتصادی که ابراز می کند و عدم رسیدگی به وضعیت کارگران، هیچ سبد کالایی برای شب عید و یلدا در نظر نگرفته است.

,

دبیرکل کانون انجمن‌های صنفی کارگران ادامه داد: کارگران امروز زیر خط زندگی حقوق می گیرند و حقوق آنها مدت ها است از حداقل خط فقر کمتر است و همه شب های آنها یلداست.

,

ابوی عنوان داشت: حتی با توجه به واگذاری ها و برداشتن موانع تولید با عنوان بازار مبنی بر عرضه و تقاضا حقوق کارگران نباید پایمال شود و معیشت بسیاری از مردم را به چالش بکشد.

,

وی تصریح کرد: حداقل دستمزد بر اساس میزان  تورم و خط فقر که باید این روز ها خط زندگی گفت باعث شده است تا خانواده های کارگران یا خود ایشان بیش از یک شیفت کار کنند.

,

دبیرکل کانون انجمن‌های صنفی کارگران تاکید کرد: تنزل حقوق کارگران باعث افزایش سن ازدواج شده و میزان حقوق کارگران ما از کشورهای منطقه پایین تر است.

,

ابوی ادامه داد: در خانواده ها باید چند نفر کارکنند تا چرخ زندگی بچرخد و حتی اگر محصلی هم در خانه باشد باید کار کند تا امورات را بگذراند اما متاسفانه حقوق های دریافتی هم زیر مقدار قانونی است.

,

وی خاطرنشان کرد: کاهش عرضه کار و افزایش تقاضای کارگران باعث شده است تا مرزهای حقوق کارگران هم در نظر گرفته نشود.

,

دبیرکل کانون انجمن‌های صنفی کارگران در انتها گفت: مدیران باید در نظر بگیرند کارگران پایه های اجرای اقتصاد مقاومتی در حوزه های تولید، عرضه و استفاده هستند و حذف یارانه و سبد کالای آنها در راستای اقتصاد مقاومتی نیست.

,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه