گزارش تصویری:
بارش اولین برف در چند قدمی شب یلدا در اردل
پس از یک هفته سرمای نفسگیر، بارش نخستین برف سال جاری در چند قدمی شب یلدا چهره شهر اردل را سفید پوش کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ه گزارش هفت چشمه، موجی از بارش برف همراه با کولاک و سرما در آخرین روز از پائیز ،اردل و قسمت وسیعی از این شهرستان را در برگرفته و موجب خوشحالی کشاورزان شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هفت چشمه،, هفت چشمه،, .,
, همزمان با بارش اولین برف در آخرین روز از پائیز نشان از خوش قدمی شب بلند یلدا می باشد که چهره شهر اردل را سفید پوش و باعث خوشحالی کشاورزان این شهر شد بارش برف در ساعات اولیه نفوذ موج هوای سرد و ناپایدار ابتدا به شکل دانه های ریز و بلورین برف بود ولی از نخستین ساعات روز سه شنبه بر شدت آن افزوده شده و همچنان ادامه دارد.
, .,
,
علی ستار کارشناس هواشناسی شهرستان اردل در گفتگو با خبرنگار هفت چشمه با اشاره به اینکه بارشها بصورت رگباری در شهرستان اردل تا فردا صبح ادامه دارد افزود: هم اکنون در سطح شهرستان اردل شاهد بارش برف بودیم و دمای فعلی این شهرستان یک درجه بالای صفر گزارش شده که امیدواریم بارشهای خوبی در شهرستان داشته باشیم.
انتهای پیام /
,
]
ارسال دیدگاه