مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاداسلامی واحد آبادان:

عیادت دانشجویان دانشگاه آزاد آبادان از بیماران اعصاب و روان

عیادت دانشجویان دانشگاه آزاد آبادان از بیماران اعصاب و روان
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاداسلامی واحدآبادان با اشاره به تکریم و عیادت از بیماران و جانبازان در دین مبین اسلام بیان داشت: دانشجویان دانشگاه آزاد آبادان برای عیادت از این جانبازان از آسایشگاه جانبازان اعصاب و روان بازدید کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی؛ محمدعلی بنی سعید مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاداسلامی واحدآبادان در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی بسیج دانشجویی خوزستان با اشاره به تکریم و عیادت از بیماران و جانبازان در دین مبین اسلام بیان داشت: دانشجویان دانشگاه آزاد آبادان برای عیادت از این جانبازان از آسایشگاه جانبازان اعصاب و روان بازدید کردند
 

وی افزود: طبق هماهنگی های صورت گرفته با بنیاد شهید و بیمارستان بهارستان، دانشجویان این واحد دانشگاهی در آسایشگاه این شهدای زنده،  حضور یافته و از نزدیک در جریان مشکلات جانبازان قرار گرفتند.
 

بنی سعید با اشاره به این موضوع که جانبازان و ایثارگران شهدای زنده و سرمایه ی معنوی کشور هستند عنوان کرد: مسئولین باید اهتمام بیشتری به این عزیزان بورزند و بیش از پیش این بزرگان و سرمایه های واقعی انقلاب را تکریم کنند.

 
این فعال دانشجوی خوزستان افزود: برخی که افراد غیرانقلابی را سرمایه ی انقلاب معرفی می کنند در صدد تحریف انقلاب و آرمان ها و ارزش های انقلاب هستند، سرمایه و ذخائر واقعی انقلاب جانباز و ایثارگران با بصیرت و دل پاکی هستند که بدون هیچ چشم داشتی به این نظام و انقلاب خدمت کردند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه