معاون وزیر ورزش و جوانان در نشست صمیمی دولتمردان و جوانان :
آینده شهر ما در دست همین جوانهاست
جلسه هم اندیشی جوانان و دولتمردان با حضور 500 نفر از جوانان استان های مختلف در سالن اجلاس سران برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بهارانه، در نشست صمیمی که به صورت پرسش و پاسخ برگزار شد تعداد 30 نفر از جوانان فعال از استان همدان شرکت داشتند که از این بین 14 نفر از شهرستان بهار و 16 نفر نیز از سایر شهرهای استان همچون همدان، نهاوند و فامنین شرکت داشتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارانه,معاون وزیر ورزش و جوانان در حاشیه این مراسم هدف از برگزاری این نشست را بیان و بررسی مشکلات جوانان به صورت بی واسطه با مسئولین بلند پایه دولت بیان کرد.
,غلامرضا شعبانی بهار گفت: حدود 500 نفر از جوانان شاخص از استان ها را به این نشست دعوت کرده ایم که دیدار نزدیک با سه وزیر و یک معاون رئیس جمهور داشته باشند و مشکلات و دغدغه های خود را بیان کنند.
,شعبانی بهار ادامه داد: لازم است که دولت از نزدیک با مشکلات جوانان آشنا شده و مشکلات آنها را رصد کند و این نشست نیز در راستای همین امر انجام شده است.
,وی ادامه داد: وزارت ورزش و جوانان در تلاش است که این گونه نشست ها را به صورت ماهیانه برگزار کند ؛ چرا که این گونه نشست های صمیمی راهکار مناسبی است برای آنکه دغدغه جوانان از نزدیک به گوش مسئولین برسد و راهکارهایی برای حل مشکلات ارائه شود.
,شعبانی بهار ادامه داد: امیدواریم که این نشست ها بخشی از مشکلات جوانان را مرتفع سازد و ما هم برای اینکه بتوانیم خدمتی به نسل جوان داشته باشیم در کنار دست اندرکاران برگزاری این برنامه ها هستیم.
,شعبانی بهار در بخش دیگری از صحبت هایش در مورد حضور پر شمار جوانان بهاری و همشهری خود در این نشست و تاثیر آن در آبادانی شهر گفت: حضور جوانان همشهری در این گونه نشست ها فی نفسه خوب است و باعث می شود که این جوانان با دغدغه سایر جوانان در دیگر شهرها و استان ها آشنا شده و از نزدیک با دیدگاه های مسئولین کشوری آشنا شوند و شاید همین باعث شود که راهکاری برای جوانان پیدا شده و برای آنها راهگشا باشد.
,معاون وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: صرف حضور ، برای جوانان و شهرمان سازنده است ، چرا که آینده شهر ما در دست همین جوانهاست و جوانان با تعهدی که می دهند باید در آینده شهر را مدیریت کرده و رشد دهند.
,وی به مطالب گفته شده در نشست همچون کمک به شرکت های دانش بنیان اشاره کرد و گفت: یکی از دغدغه های اصلی شهر ما که همه مردم را آزار می دهد تک محصولی بودن آن است که راه حل این مشکل همین شرکت های دانش بنیان است که جوان ها با استفاده از علم و دانش خود می توانند با همکاری و مشاوره با متخصصین راهکاری برای آن پیدا کنند تا بتوانیم این مشکل تک محصولی را در شهر حل کنیم و با ایجاد صنایع تبدیلی یک بار دیگر به عنوان یکی از شهرهای مطرح در استان و منطقه در صنایع تبدیلی اثرگذار باشیم.
,شعبانی در ادامه گفت: من در اینجا به عنوان نماینده شما جوانان در این مجموعه هستم و تا زمانی که هستم تمام تلاشم را در جهت ادای حق شما جوانان و همشهریان ادا خواهم کرد و اگر قلب من بیشتر از شما برای بهار نمی تپد ، کمتر هم نخواهد بود.
,

,

,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه