عضو بنیاد ملی نخبگان کشور:
دانشجویان باید تفکر پشتمیزنشینی را از ذهن خود خارج کنند
عضو بنیاد ملی نخبگان کشور گفت:دانشجویان باید تفکر مدرکگرایی و پشتمیزنشینی را از ذهن خود خارج کنند[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیرحسین شکوری عضو بنیاد ملی نخبگان کشور و فعال دانشجویی دانشگاه زنجان در گفتوگو با نسیم زنجان، اظهار داشت: دانشجو و دانشگاه به عنوان دو عضوی است که همواره در کنار هم هستند وظایف مهم و سنگینی در زمینه توسعه و تعالی کشور دارند که یکی از این موارد حضور در عرصه افتصاد مقاومتی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسیم زنجان,وی با بیان اینکه دانشجو به عنوان یکی از مولفههای تحقق اقتصاد مقاومتی است، تصریح کرد: دانشجو وظیفه دارد با مطالبهگری خود از مسئولان اجرایی و نظارتی کشور، اجرای بهینه اقتصاد مقاومتی را داشته باشد.
,شکوری با اشاره به اینکه دانشجو وظیفه دارد به عنوان یک چراغ روشنگر در جامعه، اقدام به روشنگری کند، تاکید کرد: دانشجو با روشنگری اذهان عمومی در زمینه اقتصاد مقاومتی باید به عموم مردم جامعه تبیین کند که تنها راه برون رفت کشور از مشکلات اقتصادی، اقتصاد مقاومتی و تکیه بر منابع و توان داخلی است.
,این دانشجوی مخترع که تاکنون 4 اختراع مختلف را به نام خود به ثبت رسانده است، خاطرنشان کرد: در کنار دانشجو، اساتید و دانشگاهیان نیز نقش مهمی در پیدا کردن راهکارهای مناسب برای تحقق اقتصاد مقاومتی و ارائه آن به مسئولان اجرایی و سیاستگذاران در این حوزه دارند.
,شکوری با تاکید بر اینکه مهمترین مسئلهای که در زمینه اقتصاد مقاومتی به آن نیاز داریم، تولید علم است، گفت: دانشجو و اساتید دانشگاهی باید در زمینه تولید علم پرسرعتتر از گذشته گام بردارند و در مرحله بعدی تبدیل این علم به صنعت و استحصلال ثروت از آن است.
,این دانشجوی نخبه دانشگاه زنجان، با بیان اینکه دانشجویان باید تفکر مدرکگرایی و پشتمیزنشینی را از ذهن خود خارج کنند، تصریح کرد: هر دانشجو باید به فکر ایجاد اشتغال و تولید همسو با رشته تحصیلیاش باشد و مسئولان نیز باید توجه داشته باشند جواب مطالبهگری دانشجو را با انگ بیسوادی یا بیتجربگی این قشر، پاسخ ندهند.
,شکوری در پایان تصریح کرد: تحقق اقتصاد مقاومتی مستلزم تربیت دانشجوی انقلابی پیشتاز در عرصه علم است، نه بیسوادان مدعی انقلابی گری.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه