logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  2. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  3. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  4. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  5. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  6. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  7. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  8. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  9. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  10. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  11. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  12. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  13. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  14. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  15. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  16. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  17. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  18. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  19. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  20. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی

آخرین وضعیت خرید و فروش مسکن در تهران

آخرین وضعیت خرید و فروش مسکن در تهران
رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران، گفت: حجم معاملات خرید و فروش مسکن در تهران نسبت به ماه گذشته تغییر نکرده و ثابت مانده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مهر؛ حسام عقبایی گفت:  ۱۱هزار و ۸۹۸ قرارداد خرید و فروش و ۱۳ هزار و ۲۶۵ قرارداد اجاره، طی ۲۸ روز سپری شده از ابتدای آذرماه سال‌جاری به ثبت رسیده و در مجموع، ۲۵ هزار و۴۶۳ قرارداد در شهر تهران امضاء شده است.

وی ادامه داد: در کشور ۴۲ هزار و ۷۲۷ قرارداد اجاره،  ۴۰ هزار و ۱۵۲ قرارداد خرید و فروش و در مجموع ۸۴ هزار و ۲۱۹ قرارداد به ثبت رسیده است.

به گفته رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران، روند حجم معاملات در کشور سیری کاملا نزولی داشته و میزان قراردادهای خرید و فروش نسبت به مدت مشابه سال قبل،  ۵۰ درصد کاهش یافته است.

وی اظهار داشت: در تهران شاهد تغییر چندانی در حجم معاملات نبودیم و تعداد قراردادهای خرید و فروش و رهن و اجاره نسبت به ماه گذشته تغییر چندانی نداشته است.

عقبایی بیان کرد: طی ماه‌های گذشته؛ شاهد افزایش حجم معاملات در تهران بودیم؛ اما در آذرماه این روند ثابت ماند و تغییری نسبت به ماههای گذشته نداشت.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران، ثبات معاملات در آذرماه را طبیعی دانست و گفت: با توجه به نزدیک شدن به زمستان و افزایش سردی هوا، همواره حجم معاملات نسبت به ماههای قبل کاهش می‌یابد.

وی اضافه کرد: شرایط معاملات و خرید و فروش‌های انجام‌شده در پایتخت(به غیر از آذرماه)،  نسبت به شهرهای دیگر بهتر است و طی ماه‌های گذشته حجم معاملات سیر افزایشی داشته است و انتظار می رود که این روند به شهرهای بزرگ و پس از آن به شهرهای کوچک سرایت کند.

حجم معاملات مسکن در سراسر کشور طی ماه‌های مهر و آبان ۴۰ درصد کاهش یافته بود، در حالی که تعداد قراردادهای خرید و فروش در تهران حدود  ۱۸ درصد رشد داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه