آیت الله نمازی:
مدعیان پیروی از مسیح مهربانی، دنیا را به آتش می کشند
نماینده ولی فقیه در کاشان گفت: امروز آنانی که مدعی پیروی از عیسی مسیح به عنوان پیامبر مودت، محبت و تواضع هستند دنیا را به آتش می کشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشان اول، امام جمعه کاشان در خطبه های نماز جمعه این هفته شهرستان، با گرامیداشت سالروز ورود حضرت معصومه(س) به شهر قم اظهار کرد: ورود این بانوی بزرگوار به منطقه سرآغاز یک حرکت و جنبش سیاسی و فرهنگی شد که سکونت و مجاورت راویان حدیث و فقهای برجسته در قم و تشکیل حوزه علمیه یکی از برکات آن بود.
آیت الله عبدالنبی نمازی حوزه علمیه قم را مادر همه حوزه های علمیه شیعه در جهان نامید و گفت: پیروزی انقلاب اسلامی نیز مدیون و به برکت وجود حضرت معصومه(س) و حوزه علمیه قم است چراکه امام راحل به عنوان بنیانگذار این انقلاب محصل و شاگرد حوزه علمیه و مکتب قم و حضرت معصومه(س) است.
وی همچنین با تبریک میلاد حضرت عیسی مسیح(ع) به بشریت و پیروان راستین این پیامبر الهی خاطرنشان کرد: امروز آنانی که مدعی پیروی از عیسی مسیح به عنوان پیامبر مودت، محبت و تواضع هستند دنیا را به آتش می کشند.
عضو ارشد جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: سلاح های آتشین مدعیان پیروی از مکتب مسیح اکنون شبانه روز در نقاط مختلف دنیا از آفریقا تا آسیا و در کشورهایی نظیر یمن، عراق، فلسطین، سوریه، بشریت را نابود می کنند.
وی همچنین با یادآوری سالروز عملیات کربلای ۴، آن را مقدمه شکل گیری کربلای ۵ دانست و یاد و خاطره شهدای مظلوم آن را گرامی داشت.
نماینده ولی فقیه در کاشان، همچنین با اشاره به سالروز تأسیس نهضت سوادآموزی در سال ۵۸ نتیجه این درایت امام راحل کسب علم میلیون ها نفر در ایران اسلامی قلمداد کرد.
نمازی، سالروز شهادت شهید مظلوم آیت الله غفاری به دست مأموران ساواک را نیز یادآور شد و عنوان کرد: این انقلاب رایگان به ما نرسیده و با خون علما و شهدای بزرگ نظیر این عالم مجاهد حاصل شده است.
عضو مجلس خبرگان رهبری همچنین با اشاره به دیدار جمعی از مسئولان، سفرا و میهمانان کشورهای اسلامی با مقام معظم رهبری به ذکر فرازهایی از بیانات معظم له در این دیدار پرداخت.
نمازی در بخش دیگری از خطبه ها به تشریح مسائل جهان اسلام و رویدادهای بین المللی پرداخت و حوادثی چون پیروزی جبهه مقاومت درحلب سوریه،یورش مأموران آل خلیفه به منزل شیخ عیسی قائم و ایستادگی مردم بحرین در برابر آنها، طرح ترور مقامات روسی و ایرانی از سوی معاون سابق سازمان جاسوسی آمریکا، ترور سفیر روسیه در ترکیه و… مورد تحلیل قرار داد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه