شهردار شهر هرند:

تکمیل ایستگاه آتش نشانی هرند از دغدغه های شهرداری است

تکمیل ایستگاه آتش نشانی هرند از دغدغه های شهرداری است
شهردار شهر هرند با اشاره به تجهیز ایستگاه آتش نشانی گفت: ایستگاه آتش نشانی از نیازهای مهم شهر و کمک رسان بخش های همجوار است و امیدوایم با تامین اعتبارات این بخش بتوان طی سال جاری به بهره برداری رساند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از اصفهان شرق، مهندس حمید شهبازی شهردار شهر هرند با اشاره به جایگاه ویژه این شهر اظهار داشت: شهر هرند و بخش جلگه به عنوان مرکز ثقل بخش های شرق اصفهان از جایگاه ویژه و ممتازی برخوردار است و بدلیل اینکه هرند و بخش جلگه مرکز می باشد، می تواند کمک رسان بخش های هم جوار باشد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا , اصفهان شرق, شهردار شهر هرند, شرق اصفهان,

وی عدم تجهیز آتش نشانی را از دیگر مشکلات این شهر خواند و افزود: یکی از مشکلات این است که شهر هرند ایستگاه آتش نشانی مجهزی ندارد که بتواند سریعا به مردم خدمات رسانی کند و این در حالی است که یک ساختمان آتش نشانی سال ۸۸ پیش بینی شده بود که به بدلیل کمبود اعتبارات عمرانی متوقف شد.
شهردار هرند از ۳۵۰ میلیون تومان اعتبار جهت تکمیل ساختمان خبر داد و گفت: ساختمان رها شده آتش نشانی به عنوان سرمایه شهر و دغدغه ی ما جهت تکمیل می باشد. پیش بینی شد حدود ۳۵۰ میلیون تومان بودجه برای تکمیل ساختمان نیاز باشد به همین خاطر سعی کردیم اعتباراتش را تا حدی تامین کنیم تا طی سال جاری حتما بتوانیم به بهره برداری برسانیم.

,
,

Vater Mark5757571 تکمیل ایستگاه آتش نشانی هرند از دغدغه های شهرداری است

, Vater Mark5757571 تکمیل ایستگاه آتش نشانی هرند از دغدغه های شهرداری است, Vater Mark5757571 تکمیل ایستگاه آتش نشانی هرند از دغدغه های شهرداری است,

وی اولویت بندی تکمیل ایستگاه آتش نشانی را در هفته دولت خواند و خاطرنشان کرد: امید ما این است که بهره برداری دقیق از آتش نشانی شهریور ماه و هفته دولت باشد ولی به وضعیت مالی شهرداری نیز بستگی دارد، لیکن تمام تلاش خود را در این راه انجام می دهیم.

,

شهردار در پایان با اشاره به برخی مشکلات پیش رو تصریح نمود: در نظر داریم این ایستگاه را بصورت شبانه روزی در ۲ شیفت ۱۲ ساعته راه اندازی کنیم تا حدکثر زمان حاضر شدن به محل حادثه کم تر از سه دقیقه باشد و از دیگر مشکلاتی که وجود دارد این است که نیروی آتش نشانی استخدام شده بود ولی بدلیل کمبود نیرو در مشاغل دیگر استفاده می شدند، دغدغه ما این است که که نیروهایی که در چارت سارمان آتش نشان هستند به صورت شبانه روزی در ایستگاه آتش نشانی حضور داشته باشند و آموزش های مورد نیاز را در برابر حوادث و اتفاقات ببینند تا بتوانند مجهز و بروز با حوادث مقابله کنند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه