رئیس شبکه دامپزشکی قوچان:
دامداران قوچانی از بیماری تب برفکی غافل نشوند
رئیس شبکه دامپزشکی قوچان گفت: :خوشبختانه طی ماه های اخیر هیچ موردی از بیماری تب برفکی در این شهرستان گزارش نشده است ولی دامداران نباید از این بیماری غافل شوند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قوچان خبر، علیرضا قدرتی با اعلام این خبر اظهار کرد: تب برفکی، از واگیرترین بیماری های دامی است که باعث خسارات اقتصادی قابل توجهی میشود. که میزان مرگ و میر در دامهای بالغ کم، اما در دامهای جوان بسیار زیاد می باشد..
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قوچان خبر,وی با بیان اینکه کنترل بیماری تب برفکی بسیار مشکل می باشد، ادامه داد: کنترل بیماری تب برفکی بسیار مشکل می باشد. مقاومت عامـل بیماری در طبیعت و عفونت زائی شدید و پیدایش تیپ های جدیدتر و همچنین ایجاد بیماری در گونه های مختلف نشخوارکنندگان اهلی و وحشی از مهمترین ویژگی های این بیماری به شمار می آید.
,وی با اینکه کنترل این بیماری بسیار مشکل و پر هزینه است، افزود:کنترل و پیشگیری از بیماری جز با همکاری دامداران مقدور نخواهد بود و از دامداران درخواست می کنیم تا مساعدت و همکاری لازم را با شبکه دامپزشکی شهرستان در خصوص کنترل، پیشگیری و انجام واکسیناسیون داشته باشند.
,قدرتی با تاکید بر ضرورت ساماندهی بازار پرندگان در این شهرستان، تصریح کرد: نظارت کامل بر اقدامات لازم برای مقابله با آنفولانزا فوق حاد پرندگان و عدم عرضه پرندگان وحشی در بازار پرندگان این شهرستان توسط کارشناسان این شبکه و معاونت خدمات شهری شهرداری انجام می شود.
,رئیس شبکه دامپزشکی قوچان در پایان گفت: نقش پرندگان مهاجر در گسترش آنفلوانزای فوق حاد پرندگان بسیار پررنگ بوده و پرندگان آبزی وحشی مخزن این ویروس در طبیعت محسوب می شوند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه