عکس نوشته / حقوق شهروندی یا سرپوشی برای وعده های بی عمل

عکس نوشته / حقوق شهروندی یا سرپوشی برای وعده های بی عمل
طی چند روز گذشته میلیون ها پیامک از سوی رئیس جمهور به مردم ارسال شد که حقوق شهروندی را برای ملت تدوین کرده است و این پیامک ها بیشتر رنگ و بوی سیاسی و انتخاباتی دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از لادیز؛ طی چند روز گذشته میلیون ها پیامک از سوی رئیس جمهور به مردم  ارسال شد که حقوق شهروندی را برای ملت تدوین کرده است و این پیامک ها  بیشتر رنگ و بوی سیاسی و انتخاباتی دارد چراکه نه تنها مشکلی از مشکلات مردم را برطرف نمی کند بلکه در صورت استفاده از بیت المال برای ارسال چنین پیامک هایی باری اقتصادی نیز بر کشور تحمیل کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لادیز؛,

اکنون که آفتاب تابان برجام دچار کسوف شده و سایه بدعهدی طرف مقابل برآن افتاده است دولت به جای اعتراف به اشتباهات خود در برجام، به دنبال راهی جدید برای خودنمایی و پوشاندن کم کاری های 4 سال اخیر است.

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه