معاون فرمانداری خلیل آباد:

مانور زلزله و لحظه صفر در خلیل آباد برگزار شد

مانور زلزله و  لحظه صفر در خلیل آباد برگزار شد
معاون فرمانداری خلیل آباد گفت: همزمان با 5 دیماه سالروز زلزله بم رزمایش دور میزی لحظه صفر به منظور ارزیابی آمادگی دستگاه های اجرایی هنگام وقوع زلزله در خلیل آباد برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید مهدی عصمتی مقدم، معاون فرمانداری خلیل آباد در گفتگو با خبرنگار یار خراسانی، در حاشیه برگزاری مانور دور میزی لحظه صفر اظهار داشت: با توجه به اینکه شهرستان های ترشیز در مسیر گسل درونه قرار دارند باید آمادگی کامل در زمان بحران را داشته باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یار خراسانی,

وی با بیان اینکه دستگاه های اجرایی باید آمادگی پیشگیری، مقابله و بازسازی در زمان بحران را داشته باشند، خاطر نشان کرد: هر ده سال شاهد از دست دادن تعداد زیادی از هموطنان خود بر اثر بلایای طبیعی هستیم و تنها در بم 40 هزار نفر جان خود را از دست دادند.

,

عصمتی مقدم با تاکید بر اینکه اقدامات خوبی در زمینه مدیریت بحران در شهرستان صورت گرفته است، تصریح کرد: 65 درصد مدارس نوسازی و بهسازی لحظه ای و بیش از 30 درصد بافت روستایی شهرستان مقام سازی شده است.

,

وی در پایان اذعان کرد: مانور لحظه صفر دور میزی با سناریوی زلزله 4.5 در مقایس ریشتر پیش بینی شده است که دستگاه های اجرایی باید شرح اقدامات خود را به صورت کامل شرح دهند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه