رئیس حوزه هنری در اولین نشست ادبیات عاشورایی؛
ادبیات عاشورایی نقش بی بدیل در فرهنگ اسلامی دارد
ادبیات عاشورایی نقش بی بدیل در فرهنگ اسلامی دارد و این ادبیات باید همراه با تحقیق کردن در فرهنگ عاشورا باشد و محتوای ادبیات باید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از آناج ,حسن میلانی رئیس حوزه هنری استان در نخستین نشست ادبیات آئینی و عاشورایی گفت: باید اشعار آئینی انسان را به سمت تقرب الهی هدایت کند و گرنه نتوانسته رسالت خود را ادا نماید.
وی ضمن تاکید بر این نکته که بالندگی، حرکت و تحول آفرینی باید نتیجه ی این گونه جلسات باشد، متذکر شد: در سطح استان جلسات زیادی به نام شعر عاشورایی وجود دارد اما باید توجه کرد که این محافل چقدر توانسته اند میاندار شعر صحیح عاشورایی باشند.
وی ادامه داد: متاسفانه برخی از محافل ادبی ما به روزمرگی مبتلا شده اند و در یک دور خالی از پویایی و شکوفایی افتاده اند.
وی با اشاره به اینکه نباید اکتفا به قرائت شعر در این گونه محافل شود، اذعان کرد: در نشست های ادبی و شب شعر ها صرافأ شعر خوانی و تمجید صورت می گیرد و نقد رنگ خود را باخته است.
رئیس حوزه هنری بیان کرد: فرهنگ دینی ما برگرفته از نهضت عاشورایی است و شروع حرکت قافله عاشورائیان از مدینه تا کربلا در واقع مسیر خلق ادبیات آئینی را نشان می دهد.
وی تاکید کرد: ادبیات عاشورایی نقش بی بدیل در فرهنگ اسلامی دارد و این ادبیات باید همراه با تحقیق کردن در فرهنگ عاشورا باشد و محتوای ادبیات باید.
میلانی متذکر شد: این محفل باید به عنوان میاندار صبغه ی علمی بازشناسی شعر عاشورا باشد و حالت پژوهشی و تحقیقی به خود بگیرد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه