یادداشت/

کالبد شکافی یک تجربه سیاسی

کالبد شکافی یک تجربه سیاسی
سوال اینجاست ما از انقلاب اسلامی چه چیزی می خواهیم به آمریکا بدهیم تا چیزی از او بگیریم؟! ما چه می توانیم به آمریکا بدهیم؟ او از ما چه می خواهد؟ آیا می دانید که او چه می خواهد؟
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نسیم زنجان، محمدتقی توفقی؛در یادداشتی نوشت،معروف است که کسی بر بالای بام معطّل مانده بود و نمی توانست فرود آید. عده ای در پایین حیران بودند که چه کنند. ملا نصرالدین معروف را آوردند که راه حل عقلایی صادر کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسیم زنجان,

فکری کرد و گفت طناب بیاورید. یک سر طناب را به بالای بام پرتاب کنید تا آن را به دور کمرش ببندد. سر دیگر را خودتان همگی(!) در پایین محکم به دست بگیرید. چنین کردند ومنتظر ماندند. ناگهان گفت: حالا دسته جمعی طناب را بکشید! نتیجه؟ معلوم است!مشارالیه در کنار آن مرد نجات یافته ی(!) بخت برگشته ی سر و کمر شکسته ی از دنیا رفته، دست بر دست می کوفت که:عجب! من با همین شیوه، بسیار کسان را حتی از قعر چاه هم نجات داده بودم تا چه رسد به بالای بام!
برای رفع گره مشکلات کشور و برای مقابله با عوامل تهاجمی و آسیب زننده،باید به چند نکته مهم کاملا توجه کرد.
نکته ی اول این است که آیا می خواهیم از راه حل های به اصطلاح کوتاه مدت سخن بگوییم یا از راه حل های دراز مدت.آیا می خواهیم فقط دلمان را خوش کنیم به دو سه کار ضربتی فوری و فوتی؟آیا می خواهیم بگوییم مهمترین معضلات کشور به همان دو سه موردی که ظاهرا دفعش کرده ایم منحصر بوده  و دیگر خبر مهمی نیست جز سلامتی؟! یا برعکس، می خواهیم بگوییم که کشور معضلات مهمتر و گسترده تر و اساسی تری هم دارد؟
نکته دیگر این است که آیا همه مشکلات را از هر نوع و هرنمونه، دارای راه حل واحد ویکسان و مشابه می دانیم،یا برعکس، برای هر مشکلی راه حل متناسب و همجنس و همسنخ با خود آن را جستجو می کنیم؟آیا می خواهیم به سبک ملا نصرالدین عمل کنیم و برای همه مشکلات فقط یک شیوه را بکار ببریم؟ و ریشه ی همه ی مشکلات کشور را ارتباط بدیم به یک مسئله مثلا برجام؟

,
,
,
,

حکیم باشی ناصر الدین شاه هم شیوه اش این بود که هر وقت می دید تعداد مریض های اتاق انتظار زیاد است و او نه حوصله ونه وقت و نه توان معاینه و معالجه ی دقیق و جدا جدا دارد،ناگهان پرده را بالا می زد و با صدای بلند می گفت:"بلندشین برین!امروز همه تان فلوس"!! و به این ترتیب فقط فلوس را که یکی از داروهای سنتی قدیمی است برای همه مریض ها علی رغم اینکه یکی چشم درد و دیگری زخم معده و سومی شکستگی استخوان داشت تجویز می کرد. هم خودش راحت می شد،هم مریض هایی که فوت می فرمودند! نسخه ی مشترک برای بیماریهای مختلف العلّه!
آن کسانی که دل خوش کردند گره تمامی مشکلات کشور در تعامل با استکبار حل خواهد شد و یا اینکه این مار خوش خط وخال(آمریکا) رام شدنی است،باید بدانند که یک اشتباه جبران ناپذیر را مرتکب شده اند. مذاکره یعنی چه؟ صرف این‌که ما برویم با امریکا بنشینیم حرف بزنیم و مذاکره کنیم، مشکلات حل می شود؟ مذاکره ی با آمریکا (در عرف سیاسی) یعنی معامله با آمریکا، معامله یعنی داد و ستد،یک چیزی بگیر وچیزی بده.

,
,

سوال اینجاست ما از انقلاب اسلامی چه چیزی می خواهیم به آمریکا بدهیم تا چیزی از او بگیریم؟! ما چه می توانیم به آمریکا بدهیم؟او از ما چه می خواهد؟آیا میدانید که او چه می خواهد؟ «و از مومنان چیزی را منفور و ناپسند نمی داشتند مگر ایمانشان را به خدای توانای شکست ناپذیر و ستوده؛»(آیه 8 بروج).

,

والله که امریکا از هیچ‌چیز ملت ایران، به قدر مسلمان بودن و پایبند بودن به اسلام ناب محمّدی، ناراحت نیست.(رهبر معظم انقلاب)

,

همین اخیرا استکبار جهانی راحت به اتفاق آرا این برجام را نقض کردند. 99نماینده ی سنای آمریکا رای به تمدید 10ساله تحریم ها علیه ایران دادند. البته لازم به ذکر است که مجلس سنای آمریکا100 نماینده دارد و اون یک نفر هم بنا به اقوال غایب بودند! این است وضعیت مستکبر.
راه حل اصلی در بازگشت به تعالیم اسلام و منویات رهبر معظم انقلاب است. راه حل مشکلات کشور اقتصاد مقاومتی، تکیه بر توان داخلی،گسترش صنایع تبدیلی، حمایت از صنعت گران، حمایت از کشاورزان، حمایت از مستضعفان و.. می باشد.

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه