جوان لرستانی، مدیرعامل جمعیت پیروان ولایت ایران شد

جوان لرستانی، مدیرعامل جمعیت پیروان ولایت ایران شد
یک لرستانی در انتخابات مجمع عمومی جمعیت پیروان ولایت با کسب 186 رای به عنوان مدیر عامل جدید این جمعیت انتخاب شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک؛صبح امروز پس از برگزاری نشست مجمع عمومی جمعیت پیروان ولایت در شهر قم، رای گیری از اعضاء برای انتخاب مدیرعامل این جمعیت برگزار شد که بر این اساس آقای "محمد رحمان سالاری" جوان شایسته لرستانی با کسب 186 رای از مجموع 369 رای اخذ شده برای 3 سال به عنوان مدیرعامل این جمعیت انتخاب شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک,

 

,

" محمد رحمان سالاری" که در حال حاضر مسئول روابط عمومی دفتر نمایندگی ولی فقیه در لرستان نیز می باشد باید ظرف دو هفته اعضاء هیأت مدیره،دبیر و نواب رئیس جمعیت پیروان ولایت را معرفی کند.

,

 

,

لازم به ذکر است که جمعیت پیروان ولایت با داشتن بیش از 380 هزار عضو به عنوان بزرگترین موسسه مردمی کشور شناخته می شود و در حوزه های فرهنگی و اجتماعی به انجام فعالیت می پردازد.

,

 

,

پیش از این احمد بارانی به مدت 3 سال مدیرعامل جمعیت پیروان ولایت بود.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه