logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

کارشناس مسائل سیاسی:

فتنه 88 اصل نظام را نشانه گرفته بود / مردم نسبت به عملکرد خواص حساس باشند

فتنه 88 اصل نظام را نشانه گرفته بود / مردم نسبت به عملکرد خواص حساس باشند
کارشناس مسائل سیاسی کشور با بیان اینکه حماسه 9 دی زایش جدید در مبارزه با استبکار را به وجود آورد، گفت: مردم بدون آنکه کسی به آنها بگوید، برای دفاع از ولایت و انقلاب اسلامی به صورت خودجوش به میدان آمدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قابوس نامه، سید عبدالله جعفرپور با بیان این مطلب در نشست نهضت روشنگری که به مناسبت هفته بصیرت در کانون بسیج برگزار شد، افزود: سران فتنه اصل نظام را نشانه گرفته بودند و انتخابات بهانه بود، دشمنان اسلام با تمام توان آمده بودند نظام را ساقط کنند ، فتنه 88 از سوی آمریکایی ها و بیگانه ها مدیریت می شد که با حماسه مردمی 9 دی مردم ولایتمدار ایران خنثی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قابوس نامه,

qaboos1 3
بر عملکرد خواص حساس و مطالبه گر باشید

, qaboos1 3,
, بر عملکرد خواص حساس و مطالبه گر باشید, بر عملکرد خواص حساس و مطالبه گر باشید,

دکتر جعفرپور در ادامه به قضایای فتنه 88 اشاره کرد و گفت: لطف و مهربانی نظام شامل حال سران فتنه شده است با اینکه تمام فجایع را نسبت به نظام انجام دادند و یکی از ضررها آنها به نظام این است که در مذاکرات الماتی طرف مقابل غنی سازی 20درصد را از ما پذیرفت که با ایجاد فتنه 88 از سوی آنها، آمریکا گفت: منتظر نتیجه فتنه هستیم.
کارشناس مسائل سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: زمانی که مردم پشت سر رهبری حرکت کنند دشمنی به ما آسیب نمی رساند و برای همین تکلیف ما این است که همیشه در صحنه باشیم، با یک انتخاب اصلح در صحنه های انتخابات باعث تقویت نظام شویم.
جعفرپور دشمن شناسی را یکی دیگر از تکالیف مردم دانست و افزود: مردم بر عملکرد خواص حساس و مطالبه گر باشند، تا زمانی که همه مسئولین تحت تدابیر ولایت فقیه باشند، اختلاف بین آنها ایجاد نخواهد شد، بعضی مواقع جریان فرصت طلب و آفیت طلب همیشه در فتنه انگیزی پیش قدم بوده و از شرایط بوجود آمده به نفع خود بهره می برند.

,
,
,

qaboos1 4

, qaboos1 4,

وی با بیان اینکه می توان گفت ما در مذاکرات، هسته ای خودمان را باختیم، گفت: از شما می خواهم که در قضایای هسته ای مطالعه داشته باشید وباید سعی کنیم از فضای دو قطبی پرهیز و بدون تعصب مطالبه گری خودمان را مطرح کنیم.
سید عبدالله جعفرپور با اشاره به اینکه حلب جعبه سیاه طرح براندازی استکبار جهانی و پیروزی های آتی جبهه مقاومت است، تصریح کرد: آزادی حلب به مانند آزادی خرمشهر نوید پیروزی های بیشتری در جبهه مقاومت را می دهد.
وی با اشاره به مرکز استراتژیک حلب به عنوان یک مرکز اقتصادی در سوریه و راهی برای کمک دشمنان به نیروهای داعش، گفت: نیروهای تکفیری شعار اسلام را می دهند و با خنجری که در دست دارند، سر می برند.

,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه