رئیس اداره تبلیغات اسلامی خوروبیابانک:
حماسه ۹ دی دست استکبار را که از آستین فتنه گران بیرون آمده بود کوتاه کرد
حجت الاسلام والمسلمین رفیع حماسه ۹ دی را دنباله حماسه بهمن سال ۵۷ عنوان کرد و افزود: ملت بصیر و آگاه ایران با حماسه ۹ دی دست توطئه گر استکبار که از آستین فتنه گران بیرون آمده بود را دوباره کوتاه کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان خوروبیابانک در گفتگو با سفیرخور حماسه ۹ دی را نماد عزت، استقلال و بصیرت مردم عنوان کرد و گفت: مردم بصیر و ولایت مدار ایران در نهم دیماه سال ۸۸ یک بار دیگر ثابت کردند که تا پای جان برای حفظ اصول اسلام و آرمانهای انقلاب ایستاده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرخور ,حجت الاسلام والمسلمین مجتبی رفیع افزود: مردم در آن روز با صدای رسا اعلام کردند که اگر دشمن در برابر دین آنها بایستد در برابرتمام دنیای آنها خواهند ایستاد.
,وی خاطر نشان کرد: نهم دی، روزی است که مردم ایران نشان دادند دشمنان خود و انقلاب را به خوبی می شناسند و هرگز فریب حیله و نیرنگ های آنان را نمی خورند و با بصیرتی که دارند در میان گرد و غباری که فتنه گران به پا کرده اند هرگز راه را گم نمی کنند و دست از راهبر واقعی که همانا ولایت فقیه است، بر نمی دارند.
,حجت الاسلام والمسلمین رفیع با اشاره به رهبری های داهیانه رهبر فرزانه انقلاب تصریح کرد: به یقین مدیریت مقتدرانه حضرت امام خامنه ای مد ظله العالی، یادآور کلام نورانی امام عظیم الشان انقلاب اسلامی بود که فرمودند: “پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد”.
,وی حماسه ۹ دی را دنباله حماسه بهمن سال ۵۷ عنوان کرد و افزود: ملت بصیر و آگاه ایران با حماسه ۹ دی دست توطئه گر استکبار که از آستین فتنه گران بیرون آمده بود را دوباره کوتاه کرد.
,رئیس اداره تبلیغات اسلامی خوروبیابانک در پایان خاطر نشان کرد: امیدواریم که خدای متعال این بصیرت را در میان ملت مقاوم و همیشه در صحنه ما روزافزون گرداند و پرچم این انقلاب را هرچه زودتر با دستان امام خامنه ای دام ظله العالی به دست صاحب اصلی آن امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف برساند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه