برداشت ذرت دانه ای از مزارع فارغان آغاز شد
کارشناس کشاورزی بخش فارغان اظهار کرد: کشت ذرت از اواسط تیرماه آغاز و برداشت آن نیز از اواسط آذر ماه شروع و تا اواسط بهمن ادامه دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیارم حاجی آباد، بلوچ، کارشناس کشاورزی بخش فارغان حاجی آباد سطح زیر کشت ذرت دانه ای را در این منطقه 2100هکتار عنوان نمود و گفت: کشت این محصول از اواسط تیرماه آغاز و برداشت آن نیز از اواسط آذر ماه شروع و تا اواسط بهمن ادامه دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیارم حاجی آباد،,,
وی افزود: عمده کشت این محصول در حدود1502هکتاردر منطقه شمیل،آشکارا،وجایین وحدود650هکتار درفارغان می باشد.
,,
کارشناس کشاورزی بخش فارغان اظهارکرد: میزان بذر مصرفی25کیلو گرم در هکتار انجام شده است و تاکنون بالا ترین رکود تولید ضمن انجام عملیات کیل گیری13هزار کیلو گرم در هکتار و میانگین منطقه ای7تن در هکتار است.
,,
بلوچ بیان کرد: رعایت تاریخ مناسب کاشت و استفاده از سیستمهای مکانیزه کشت و آبیاری تحت فشار و استفاده از کودهای ماکرو و میکرو و مبارزه با علفهای هرز و آفات باعث بالا رفتن عملکرد این محصول شده است.
,,
وی در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر12دستگاه کمباین در منطقه کار بر داشت را انجام میدهند،خرید این محصول به صورت تضمینی بوده و توسط دولت خریداری میشود، که هر کیلو10360ریال تعیین شده است، اقدامات صورت گرفته در خرید ذرت ،ثبت نام بهره برداران در سامانه بورس و پرداخت80درصد توسط این سامانه و20درصد مابقی توسط پشتیبانی امور دام پرداخت می شود.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه