فرمانده جدید پاسگاه انتظامی سلطان شهر معرفی شد
در مراسمی با حضور جمعی از مسئولین شهرستان خرامه، محمود عمادی به عنوان فرمانده جدید پاسگاه انتظامی سلطان شهر معرفی و از زحمات جهانگیر زارع تقدیر شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صدای خرامه، علیرضا زارعی بخشدار کربال با بیان این نکته که یکی از بزرگترین نعمات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران امنیت موجود در کشور است اظهار داشت: این امنیت مرهون زحمات بی دریغ نیروهای نظامی و انتظامی در پرتو پیروی از منویات رهبر فرزانه انقلاب و همچین همراهی و یکدلی تمام اقشار جامعه میسر گردیده است .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صدای خرامه,وی رعایت اخلاق اسلامی و برخورد مناسب همراه با رأفت را یکی از بارزترین خصیصه های نیروی انتظامی دانست و گفت: این امر نیز به افزایش حس اعتماد مردم به این نیرو منجر شده است و امیدواریم این رویه همچنان ادامه یابد.
,در پایان این مراسم، با حضور جمعی از مسئولین شهرستان خرامه طی حکمی از سوی فرمانده انتظامی شهرستان، محمود عمادی به عنوان فرمانده جدید پاسگاه انتظامی سلطان شهر معرفی و از زحمات جهانگیر زارع تقدیر شد.
,شایان ذکر است که در اسفندماه سال 93 مراسم افتتاحیه پاسگاه انتظامی سلطان شهر به عنوان اولین گام در جهت ارتقاء امنیت بخش کربال با حضور نماینده مردم در مجلس، معاون فرماندهی انتظامی فارس و جمعی از مسئولین برگزار شده بود.
, مراسم افتتاحیه پاسگاه انتظامی سلطان شهر,

, ,

]
ارسال دیدگاه