اسپوتنیک مطرح کرد:
افزایش حضور نظامی انگلیس در خلیج فارس با هدف مهار ایران
انگلیس به غیر از افزایش مشارکت در علمیات ارتش ائئلاف بین الملل علیه داعش، به دنبال افزایش حضور نظامی در خلیج فارس با هدف ظاهری مهار ایران است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سناباد نیوز، پایگاه تحلیلی- آمریکایی «War Is Boring» نوشت که بریتانیا به غیر از افزایش مشارکت در علمیات ارتش ائئلاف بین الملل علیه داعش، به دنبال افزایش حضور نظامی در خلیج فارس با هدف ظاهری مهار ایران است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سناباد نیوز,,
به گزارش اسپوتنیک، این سایت همچنین نوشته است که در ارتباط با فعالیت های نظامی ایران در منطقه، انگلیسی ها در صدد گسترش قابل توجه تعاملات نظامی و دفاعی با کشورهای عربی حوزه خلیج فارس برآمده اند.
,,
در دسامبر سال جاری میلادی ترزا می، نخست وزیر بریتانیا پس از روی کار آمدن، در نشست سران کشورهای عربی حوزه خلیج فارس در منامه با گرفتن موضع ضد ایرانی، بر روی تعهد بلندمدت خود مبنی بر دفاع از متحدان عربی خود تاکید نمود. صحبت های نخست وزیر بریتانیا از این بحث فراتر رفته و او اشاره ای نیز به موضوع خیالی تهدیدات و خطر ایران در منطقه نمود.
,,
این اظهارات نخست وزیر بریتانیا به شدت موجب خرسندی شش کشور عرب عربستان سعودی، بحرین، قطر، کویت، عمان و امارات متحده عربی قرار گرفت و ایران این موضوع را دشمنانه و غیر دوستانه خواند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه