پیگیری های خبرنگاران جواب داد؛

جوابیه قابل تامل آموزش و پرورش بویراحمد به یک خبر/توجیه یا رفع مشکل؟

جوابیه قابل تامل آموزش و پرورش بویراحمد به یک خبر/توجیه یا رفع مشکل؟
روابط عمومی اداره آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد در پاسخ به گزارش خبرنگار پایگاه خبری ایل بانو به تشریح وضعیت مدرسه روستای چات باریک دشتروم پرداخت که این جوابیه بیشتر شبیه توجیه بود تا نبود مشکلات در این مدرسه.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پایگاه خبری تحلیلی زنان کهگیلویه وبویراحمد ایل بانو، مسئول روابط عمومی اداره آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد در خصوص خبر "سوز سرما در سینه آینده سازان کشور/ بازی با جان 31 دانش آموز در مدرسه چات باریک دشتروم+ تصاویر " واکنش نشان داد و جوابیه ای را به دفتر این پایگاه خبری فرستاد که به شرح زیر است:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی زنان کهگیلویه وبویراحمد ایل بانو, پایگاه خبری تحلیلی زنان کهگیلویه وبویراحمد ایل بانو, ایل بانو, ایل بانو, ، , "سوز سرما در سینه آینده سازان کشور/ بازی با جان 31 دانش آموز در مدرسه چات باریک دشتروم+ تصاویر " , "سوز سرما در سینه آینده سازان کشور/ بازی با جان 31 دانش آموز در مدرسه چات باریک دشتروم+ تصاویر " ,

بنام خدای علیم

, بنام خدای علیم,

مدیر محترم پایگاه اطلاع رسانی ایل بانو
با سلام و احترام:
در پاسخ به مطلب مندرج در  پایگاه خبری ایل بانو با عنوان «سوز سرما در سینه آینده سازان کشور» خواهشمند است دستور فرمائید متن جوابیه ذیل را طبق قانون مطبوعات و به جهت تنویر افکار عمومی درج نمایند.

,
,
,


به استحضار می رساند استفاده از سیستم گرمایشی مدارس در کشور باید استاندارد و بکار گیری وسایل وتجهیزات گرمایشی غیر استاندارد نظیر بخاری‌های غیر استاندارد، چکه ای، چراغ‌های و الور نفتی و نظایر آن در مدارس، خوابگاه های دانش آموزی و غیر مجاز نیست و لذا در مدرسه مذکور توسط کارشناسان اداره نوسازی مدارس از سیستم  گرمایشی  شوفاز استفاده و در هر کلاسی 2 عدد رادیاتور که معمولا در همه مدارس به همین شیوه هم می باشد، نصب شده است.

,
,


 در چند ماه گذشته از طرف آموزش و پرورش هم مدیر مجتمع هم راهبران آموزشی بازدید مکرر داشته و شدت این اعتراض و نگارشی که درج شده وجود نداشته و گزارش هم نشده است و مدرسه هم بر اساس آمار کمی که دارد دارای سرویس دستشویی می باشند.

,
,


کارشناسان خدمات و تا سیسات آموزش و پرورش شهرستان به محض دریافت این خبر در مدرسه حضور یافته و بر اساس گزارش مکتوب آنها فضای گرمایشی بسیار مطلوب بوده و موید این موضوع نصب دماسنجی بود که در کلاس درس وجود داشت و این دما را هم تایید می کرد (عکس کلاس ،شوفاژها و دماسنج هم پیوست گزارش می باشد).

,
,


یکی از شیشه های درب حال مدرسه شکسته بوده که هزینه ای قابل ذکر هم نداشته و توقع از اولیاء و شورای روستا این بود به جای توسل به تبلیغات و رسانه ها این مشکل کوچک را حل و از برودت بیشتر هوا جلوگیری می کردند.

,
, یکی از شیشه های درب حال مدرسه شکسته بوده که هزینه ای قابل ذکر هم نداشته و توقع از اولیاء و شورای روستا این بود به جای توسل به تبلیغات و رسانه ها این مشکل کوچک را حل و از برودت بیشتر هوا جلوگیری می کردند., یکی از شیشه های درب حال مدرسه شکسته بوده که هزینه ای قابل ذکر هم نداشته و توقع از اولیاء و شورای روستا این بود به جای توسل به تبلیغات و رسانه ها این مشکل کوچک را حل و از برودت بیشتر هوا جلوگیری می کردند.,


در پایان از همه اصحاب رسانه که انعکاس دهنده خواسته ها و واقعیتهای زندگی اجتماعی مردم می باشند تشکر نموده وانتظار داریم که آموزش و پرورش را هم در این عرصه یاری کنند.

,
, در پایان از همه اصحاب رسانه که انعکاس دهنده خواسته ها و واقعیتهای زندگی اجتماعی مردم می باشند تشکر نموده وانتظار داریم که آموزش و پرورش را هم در این عرصه یاری کنند.,

روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد

, روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد,

توضیحات ایل بانو:

, توضیحات ایل بانو:, توضیحات ایل بانو:,

خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی ایل بانو  خود به طور مستقیم برای تهیه گزارش به این مدرسه در روستای چات باریک دشتروم مراجعه کرده و تمامی وقایع را براساس شواهد و مستندات منتشر کرده است.

, خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی ایل بانو  خود به طور مستقیم برای تهیه گزارش به این مدرسه در روستای چات باریک دشتروم مراجعه کرده و تمامی وقایع را براساس شواهد و مستندات منتشر کرده است.,

 شدت سرما به علت وجود برف در آن منطقه بسیار بالا بود و زمانی که کارشناسان خدمات و تاسیسات آموزش و پرورش شهرستان به مدرسه رفته بودند هوا آفتابی بوده است و بدون شک نیازی به حتی روشن بودن شوفاژ نداشته است و دماسنج نیز هوای نرمال را نشان می دهد.

,

سرما و یخبندان در دهستان دشت روم به ویژه در روستای چات باریک که در دامنه کوه قرار دارد در زمان بارش ها حکفرماست.

,

در این گزارش از شیشه شکسته مدرسه چیزی به میان نیامده است و وضعیت سرویس بهداشتی و نصب درب توسط خود اولیای دانش آموزان موضوع گزارش بوده است.

,

همچنین روابط عمومی آموزش و پرورش بویراحمد در این جوابیه از وضعیت اسف بار حیاط مدرسه، نبود شیر آب مناسب و وضعیت بغرنج بهداشتی آن اشاره ای نکرده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه