امروز
معاون عمرانی استاندار از پروژههای قرچک بازدید کرد
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران به همراه فرماندار شهرستان قرچک و دیگر مسئولان از پروژه های عمرانی این منطقه بازدید کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تهران نیوز ، حسن کریمی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران ساعتی پیش به همراه مسعود مرسلپور فرماندار شهرستان قرچک، معاونین فرماندار، بخشدار مرکزی، شهردار قرچک، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر، مدیر آبفای جنوب شرق استان تهران و دیگر مسئولان از پروژه های عمرانی شهرستان قرچک نظیر بیمارستان ۹۴ تختخوابی، فاز دوم پارک شهدای گمنام، پارک سعدی، عملیات زیباسازی رودخانه باقرآباد، پروژه فاضلاب شهری و بوستان ولایت روستای ولی آباد بازدید و مسائل و مشکلات پروژه ها را رصد کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , تهران نیوز, ، , حسن کریمی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران ساعتی پیش به همراه مسعود مرسلپور فرماندار شهرستان قرچک، معاونین فرماندار، بخشدار مرکزی، شهردار قرچک، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر، مدیر آبفای جنوب شرق استان تهران و دیگر مسئولان از پروژه های عمرانی شهرستان قرچک نظیر بیمارستان ۹۴ تختخوابی، فاز دوم پارک شهدای گمنام، پارک سعدی، عملیات زیباسازی رودخانه باقرآباد، پروژه فاضلاب شهری و بوستان ولایت روستای ولی آباد بازدید و مسائل و مشکلات پروژه ها را رصد کرد.,معاون عمرانی استانداری تهران در این بازدید ضمن ابراز خرسندی از روند عملیات پروژه های مذکور، از همکاری و همدلی مسئولان شهرستان تقدیر کرد.
, معاون عمرانی استانداری تهران در این بازدید ضمن ابراز خرسندی از روند عملیات پروژه های مذکور، از همکاری و همدلی مسئولان شهرستان تقدیر کرد.,این مسئول بیمارستان قرچک را از مهمترین پروژه ها و اولویت های این شهرستان یاد کرد و بر لزوم نظارت لحظه به لحظه برای جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی در این پروژه تاکید کرد.
, این مسئول بیمارستان قرچک را از مهمترین پروژه ها و اولویت های این شهرستان یاد کرد و بر لزوم نظارت لحظه به لحظه برای جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی در این پروژه تاکید کرد.,





,
,
,
,
, وی همچنین در این بازدید از پارک ها و بوستانهای شهری و روستایی بازدید بعل آورد.
, وی همچنین در این بازدید از پارک ها و بوستانهای شهری و روستایی بازدید بعل آورد.,گفتنی است پارک شهدای گمنام قرچک یکی از بزرگترین پارکهای شهری محسوب می شود که فاز اول آن اجرا و فاز دوم نیز در دست اجراست. فاز دوم این پروژه نیز به مساحت ۲۸ هزار مترمربع با اعتباری بالغ بر پنج میلیارد ریال احداث خواهد شد و امکاناتی نظیر زمین بازی، سرویس بهداشتی و … در آن لحاظ شده است.
, گفتنی است پارک شهدای گمنام قرچک یکی از بزرگترین پارکهای شهری محسوب می شود که فاز اول آن اجرا و فاز دوم نیز در دست اجراست. فاز دوم این پروژه نیز به مساحت ۲۸ هزار مترمربع با اعتباری بالغ بر پنج میلیارد ریال احداث خواهد شد و امکاناتی نظیر زمین بازی، سرویس بهداشتی و … در آن لحاظ شده است.,گفتنی است در این بازدید بخشدار مرکزی، شهردار قرچک، مدیر امور آب و فاضلاب جنوب شرق استان تهران، پیمانکار بیمارستان دولتی قرچک و دیگر مسئولان حاضر در خصوص پروژه های در دست اجرا گزارشی ارائه دادند.
, گفتنی است در این بازدید بخشدار مرکزی، شهردار قرچک، مدیر امور آب و فاضلاب جنوب شرق استان تهران، پیمانکار بیمارستان دولتی قرچک و دیگر مسئولان حاضر در خصوص پروژه های در دست اجرا گزارشی ارائه دادند.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه