فرمانده حوزه بسیج طلاب و روحانیون شیراز:
بصیرت لازمه زندگی در جامعه امروز است
فرمانده حوزه بسیج طلاب و روحانیون شیراز گفت: بسیاری از دشمنان داخلی با اصل استقلال جمهوری اسلامی ایران مشکل داشته و دارند و هدفشانم تقدیم کردن کشور به آمریکا و استکبار جهانی است[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صادقون فرمانده حوزه بسیج طلاب و روحانیون شیراز، به مناسبت سالروز یوم الله 9 دی در گفت و گو با پایگاه فرهنگی صادقون، گفت: در زندگی پیچیده اجتماعی امروز بدون بصیرت نمی شود حرکت کرد و طلاب و روحانیون معزز باید به مسئله بصیرت اهمیت داده و بصیرت را در هدف ، وسیله ، شناخت دشمن و شناخت موانع راه خود قرارداده چرا که وقتی که انسان بصیرت داشته باشد می داند با دشمنان و فتنه گران مقابله کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از صادقون فرمانده حوزه بسیج طلاب و روحانیون شیراز، به مناسبت سالروز یوم الله 9 دی در گفت و گو با پایگاه فرهنگی صادقون، گفت: در زندگی پیچیده اجتماعی امروز بدون بصیرت نمی شود حرکت کرد و طلاب و روحانیون معزز باید به مسئله بصیرت اهمیت داده و بصیرت را در هدف ، وسیله ، شناخت دشمن و شناخت موانع راه خود قرارداده چرا که وقتی که انسان بصیرت داشته باشد می داند با دشمنان و فتنه گران مقابله کند., صادقون, صادقون, صادقون,سروان جاویدی اضافه کرد: فتنه گران همان دشمنان همیشگی اند که دائما در حال برنامه ریزی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند و همچنان در کمین نشسته تا به بدنه انقلاب ضربه وارد کنند اما اگر مردم بصیرت کافی را داشته باشند می توانند جلوی این دشمنی هارا بگیرند.
, سروان جاویدی اضافه کرد: فتنه گران همان دشمنان همیشگی اند که دائما در حال برنامه ریزی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند و همچنان در کمین نشسته تا به بدنه انقلاب ضربه وارد کنند اما اگر مردم بصیرت کافی را داشته باشند می توانند جلوی این دشمنی هارا بگیرند.,وی در پایان بیان داشت: بسیاری از دشمنان داخلی با اصل استقلال جمهوری اسلامی ایران مشکل داشته و دارند و هدفشانم تقدیم کردن کشور به آمریکا و استکبار جهانی است، این افراد همان عناصر آمریکا و انگلیس در کشور هستند که ان شاالله ملت با بصیرت ما به خصوص روحانیت همیشه در صحنه باحضور حداکثری خود مقابل یاوه گویان خواهند ایستاد.
, وی در پایان بیان داشت: بسیاری از دشمنان داخلی با اصل استقلال جمهوری اسلامی ایران مشکل داشته و دارند و هدفشانم تقدیم کردن کشور به آمریکا و استکبار جهانی است، این افراد همان عناصر آمریکا و انگلیس در کشور هستند که ان شاالله ملت با بصیرت ما به خصوص روحانیت همیشه در صحنه باحضور حداکثری خود مقابل یاوه گویان خواهند ایس, تاد.,
ارسال دیدگاه