رئیس آموزش و پرورش طرقبه شاندیز تاکید کرد:
ضرورت استفاده مدیریت شده از فضای مجازی در آموزش و پرورش
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان طرقبه شاندیز با اشاره به اهمیت مداخله موثر خانواده ها و برنامه ریزان آموزشی و فرهنگی در این حوزه یکی از بزرگترین چالش های کنونی فضای فرهنگی و آموزشی را فضای مجازی دانست و بر استفاده مدیریت شده از این فضاها به ویژه در آموزش و پرورش تاکید کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طرقبه نیوز، سید احمد باقری رئیس اداره آموزش و پرورش طرقبه شاندیز در نشست تخصصی شورای معلمان ضمن اشاره به آسیب های جدی فضای مجازی اظهار داشت: فضای مجازی امروز تمام اعتقادات، افکار و سبک زندگی ما را تحت تاثیر قرار داده و غفلت از این حوزه ممکن است تلاش های آموزش و پرورش در حوزه فرهنگی و اخلاقی و حتی سرمایه های معنوی را تحت الشعاع قرار خواهد داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طرقبه نیوز، ,وی مهمترین کارکرد آموزش و پرورش را تربیت دانست و ضمن اشاره به برنامه پنجم توسعه و ساحت های مختلف تربیت دانش آموزان گفت: تربیت و رشد علمی، سیاسی، اجتماعی، زیست محیطی، فنآورانه و اقتصادی و همه وجوه و ساحت های تربیت باید بصورت متوازن اتفاق بیفتد.
,باقری با بیان اینکه دغدغه خانواده های نسل امروز با گذشته کاملا متفاوت است افزود: در گذشته خانوادهها تاکید داشتند بچه ها را در منزل نگه دارند تا تحت تاثیر فضاهای نامناسب بیرون از خانواده قرار نگیرند، اما امروز کودکان و نوجوانان در دنیای بزرگ و بی انتهایی سیر می کنند که در آن اتفاقات عینی رخ می دهد و اگر چه فضای مجازی است اما اتفاقات عینی در آن رخ می دهد.
,رئیس اداره آموزش و پرورش طرقبه شاندیز با اشاره به اهمیت مداخله موثر خانواده ها و برنامه ریزان آموزشی و فرهنگی در این حوزه گفت: برگزاری جلساتی در این خصوص با حضور کارشناسان حوزه های مختلف از جمله معاونت اجتماعی نیروی انتظامی و بسیج دانش آموزی و فرهنگیان طرقبه شاندیز و جلسات مستمر آموزش خانواده ، بر آگاهی بخشی مفید و ورود موثر خانواده ها در فضای مجازی تا کنون بسیار مورد تأکید بوده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه