دادستان عمومی و انقلاب قزوین:

امروز "فتنه" خط قرمزی برای شناخت نیروهای انقلابی است

امروز "فتنه" خط قرمزی برای شناخت نیروهای انقلابی است
دادستان عمومی و انقلاب قزوین گفت: امروز فتنه خط قرمز شناخت نیروهای انقلابی است از این رو باید بصیرت 9 دی استمرار داشته باشد تا بتوانیم حرکت انقلاب اسلامی را با جدیت به پیش ببریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین، حجت الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی دادستان عمومی و انقلاب قزوین با تأکید بر لزوم پیروی از سیره پیامبر اسلام در زندگی فردی و اجتماعی اظهار کرد: روز نهم دی روز تجلی بصیرت اسلامی و انقلابی است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


وی ادامه داد: 9 دی روز وحدت و انسجام ملی و انقلابی مردم ایران در مخالفت با دشمنان و در حمایت از ولایت و یک حرکت بزرگ ملی بود که در آن همه علاقمندان به اسلام و انقلاب حضور داشتند و اختصاص به جناح یا دسته خاصی نداشت. 

دادستان عمومی و انقلاب قزوین اضافه کرد: حوادث سال 88 تلخ، درس آموز، سهمگین و دشوار بود؛ این حوادث کشور و ملت را با چالش بزرگی مواجه کرد که با بصیرت مردم انقلابی و هدایت‌های رهبری معظم، موفق به عبور از این گردنه دشوار شدیم. 

وی افزود: در واقع اوج سپری شدن دشواری‌ها روز نهم دی بود و در این روز تیر خلاصی به توطئه‌های از پیش تعیین شده زده شد از این رو باید گفت که حرکت انقلابی و ماندگار 9 دی همانا سیلی محکمی به دشمنان نظام اسلامی بود که انقلاب را در برابر هجمه‌های مختلف دشمن بیمه کرد. 

صادقی نیارکی خاطرنشان کرد: در یک صحنه مهم از تاریخ شکوهمند انقلاب اسلامی 8 سال دفاع مقدس که یک نوع توطئه با حمایت اکثریت ابرقدرت‌های دنیا برای سرنگونی جمهوری اسلامی بود به درایت امام راحل و بسیج مردمی و بصیرت فزاینده دفع شد و در صحنه دیگری هم این بصیرتی که خیلی از آن سخن گفته شده است به خوبی خود را نشان می‌دهد و آن همین حماسه 9 دی است که روز تجلی بصیرت اسلامی و انقلابی است. 

وی هشدار داد: مردم و مومنین وظیفه دارند که در مسیری قرار نگیرند که از متخلفان و کسانی که وحدت شکنی کردند و توطئه‌های مختلف را دامن زدند، دفاع کنند. 

صادقی نیارکی اظهار کرد: اصل و اساس در جامعه اسلامی این است که همه باید ید واحده باشند و با سخن واحد، رفتار واحد و کردار واحد پشت سر رهبر جامعه اسلامی حرکت کنند، همچنان که پیامبر اسلام از این طریق جامعه خود را اداره می‌نمودند و اشخاص متخلف را با حصر اجتماعی و ارتباطی جریمه می‌کردند. 

وی توضیح داد: 9 دی به گفته رهبر فرزانه انقلاب حادثه کوچکى نیست، بلکه آن حرکت عظیم و ماندگار مردمى، شبیه حرکت بزرگ ملت در روزهاى اول انقلاب است و باید تلاش شود در سالگرد این حماسه، حرف اصلى ملت ایران‌ یعنى حرکت در سایه دین و تحقق وعده‏‌هاى الهى تبیین شود. 

صادقی نیارکی تأکید کرد: مردم به درستی در 9 دی، دشمن و استراتژی آن را شناختند که همانا عداوت با جمهوری اسلامی ایران بود‌؛ با شناخت، بصیرت، احساس وظیفه دینی و ملی برای حفظ و صیانت از انقلاب اسلامی، این میراث گرانبهای امام خمینی(ره) و شهدا در روز 9 دی به میدان آمدند و غائله به پایان رسید. 

وی گفت: دستگاه قضا در حراست از ارزش‌های دین مبین اسلام و این نظام الهی حرکت و به دفاع جانانه جوانان پر‌شور و ولایی این سرزمین از حریم مقدس ولایت و فرامین ولی فرزانه انقلاب‌ مباهات می‌کند. 

این مسئول یادآورشد: امروز فتنه خط قرمز شناخت نیروهای انقلابی است از این رو باید بصیرت 9 دی استمرار داشته باشد تا بتوانیم حرکت انقلاب اسلامی را به جدیت به پیش ببریم.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه