فرکانس رادیو کتاب تغییر کرد

فرکانس رادیو کتاب تغییر کرد
فراکانس رادیو کتاب از روز نیمه شعبان سال جاری بر روی موج موج اف ام ردیف 5/95 مگاهرتز قابل دریافت خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از فارس، انتقال موج این شبکه از روز جمعه مورخ 22/03/93 همزمان با میلاد با سعادت منجی عالم بشریت صورت می پذیرد .

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

مخاطبان گرامی می توانند از ساعت 18 الی 2 بامداد برنامه‌های این شبکه را روی موج اف ام ردیف 5/95 مگاهرتز بشنوند .

,

برنامه های این شبکه همچنان روی موج 5/89 نیز تا جمعه قابل دریافت می باشد.

,

زمینه سازی و تسهیل رشد و تعالی وجوه مادی و معنوی مخاطبان از طریق ترویج و توسعه تولیدکمی و کیفی کتاب ، بهبود توزیع و نشر و افزایش و تعمیق مطالعه مفید و کتابخوانی در چارچوب بنیان های فکری و فرهنگی اسلامی – ایرانی می باشد..

,

این رادیو با تولید و پخش برنامه های متعدد در قالب های مختلف با موضوعاتی نظیر اطلاع رسانی اخبار حوزه کتاب ، تازه‌های نشر، ارتباط با اصناف مرتبط با این حوزه ، قصه خوانی ، نقد و بررسی آثار و..... به برنامه سازی می پردازد .

,

به اطلاع می رساند مهمترین دلیل تغیر فرکانس، افزایش کیفیت انتقال صدا و دریافت هرچه بهتر برنامه های شبکه برای مخاطبان ارجمند رادیو کتاب می باشد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه