فرمانده بسیج دانشجویی استان خراسان شمالی در جمع مردم اسفراین:
حصر سران فتنه اقدامی کاملا قانونی است/خاصیت فتنه88پالایش افراد بود
خاصیت فتنه پالایش است،پالایش کسانی که در قول و عمل صادقند از کسانی که کاذبند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «دانشجویان بیدار»عبدالله امینی فر مسئول بسیج دانشجویی استان خراسان شمالی در جمع نماز گزاران مسجد و حسینیه ولیعصر اسفراین به مناسبت سالروز 9دی ماه عنوان کرد:خاصیت فتنه پالایش است،پالایش کسانی که در قول و عمل صادقند از کسانی که کاذبند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانشجویان بیدار,وی افزود:عده ای خود را انقلابی می نامیدند اما در عمل نشان دادند پای اهداف و آرمان های انقلاب نیستند،
,مسئول بسیج دانشجویی استان خراسان شمالی گفت:در جریان فتنه 88 میلیاردها دلار خسارت تحمیل شد در عوض خواص غیرانقلابی نامطمئن خود را نشان دادند،اما امروز متاسفانه پس از 7 سال دولت به این خواص نامطمئن میدان می دهد و مسئولیت در این کشور میگیرند این جای سوال است.
,امینی فر در مورد حصر سران فتنه گفت: حصر اولا کاملا قانونی بوده ثانیا اتفاق جدیدی نیفتاده است امیرالمومنین هم بعد از یکسره کردن فتنه جمل عایشه را توسط عده ای از زنان حصر کردند.امام راحل شریعتمداری را بعد از کودتای نوژه حصر می کنند منتظری هم به همین شکل در حصر بود.
,وی ادامه داد:با حصر سران فتنه هم شر فتنه گران از جامعه دور می شود و هم جان خود اینها در امان است چرا که هر جا ظاهر می شدند مردم نمی توانستند آن همه ظلم اینها را به ملت تحمل کنند
,امینی فر در پایان افزود:اقای هاشمی سه روز قبل انتخابات در نامه بدون سلام تهدید به اتفاقاتی می کند که در فتنه 88 دیدیم.
,,
انتهای خبر//
]
ارسال دیدگاه