مدیر حوزه علمیه سرپل ذهاب:
فرهنگ عاشورایی مردم بساط فتنه آمریکایی صهیونیستی را نابودکرد
مدیرحوزه علمیه شهرستان سرپل ذهاب گفت: ایمان، بصیرت وولایتمداری سه عنصر مهم درتداوم انقلاب است که در سال 1388 بافرهنگ عاشورایی مردم ادغام شده وبساط فتنه گران رانابود ساخت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بازی دراز، حجت الاسلام مختار سلیمانی با اشاره به اهمیت حماسه 9 دی در گفتگو با خبرنگار بازی دراز، اظهار داشت: حماسه 9 دی کمتر از حماسه پیروزی انقلاب اسلامی نیست و در این میان گسترده و هوشمندانه مردم توانست تمامی توطئه های شوم دشمنان خبیث را نابود و خواب آنها را آشفته کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز,,
وی یادآور شد: هتک حرمت دشمن به اعتقادات دینی مسلمانان به خصوص فرهنگ عاشورا و قیام سید الشهدا(ع) مسلمانان را خشمگین کرد که باعث بوجود آمدن حماسه 9 دی شد.
,,
مدیر حوزه علمیه باقرالعلوم سرپل ذهاب افزود: ملت فهیم ایران در این حماسه تاریخی بزرگ اقتدار و عظمت نظام مقدس جمهوری اسلامی را به نمایش گذاشتند و نشان دادند در دفاع از ارزشهای انقلاب از هیچ کوششی دریغ نخواهند کرد.
,,
وی تصریح کرد: مردم در روز نهم دی وفاداری خود به انقلاب و تنفر خود را نسبت به فتنه و فتنهگران و عوامل آنها نشان دادند و نقشه و دسیسه های دشمن را نقش برآب ساختند.
,,
شهرستان سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای 90هزار نفر جمعیت و 48کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد.
]
ارسال دیدگاه