رئیس پلیس انتظامی چابهار خبر داد:

کشف و ضبط ۱۱ میلیارد ریال کالای قاچاق وارداتی در ۲ ماهه اخیر

کشف و ضبط ۱۱ میلیارد ریال کالای قاچاق وارداتی در ۲ ماهه اخیر
رئیس پلیس انتظامی چابهار گفت: در ۲ ماهه اخیر ۱۱ میلیارد ریال کالای وارداتی که از چابهار به نقاط دیگر کشور در حال انتقال بوده توسط نیروی انتظامی کشف و ضبط شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ محمد نوربخش در گفت و گو با خبرنگار چهاربهاران، اظهار کرد: کشف و ضبط کالاهای قاچاق در این عملکرد انجام شده دقیقا ۱۰۴ خودروی سبک و سنگین توقیف شده است که به مراجع قضایی تحویل داده شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سرهنگ محمد نوربخش در گفت و گو با خبرنگار , چهاربهاران, چهاربهاران, اظهار کرد: کشف و ضبط کالاهای قاچاق در این عملکرد انجام شده دقیقا ۱۰۴, خودروی سبک و سنگین توقیف شده است که به مراجع قضایی تحویل داده شده است,

وی افزود: همچنین ۱۰۶ نفر متهم قاچاق کالا به مراجع قضایی معرفی شدند و درحال حاضر کالا های قاچاق در مقر آگاهی چابهار می باشد که به زودی به اموال تملیکی قضایی تحویل داده می شود.

, وی افزود: همچنین , ۱۰۶, نفر متهم قاچاق کالا به مراجع قضایی معرفی شدند و درحال حاضر کالا های قاچاق در مقر آگاهی چابهار می باشد که به زودی به اموال تملیکی قضایی تحویل داده می شود,

نوربخش بیان کرد: توقیف یا بازگردانی کالا به نوع قاچاق و نظر خواهی قاضی در دادگاه بستگی دارد که بعد از رأی قاضی تعیین تکلیف می شود.

, نوربخش بیان کرد: توقیف یا بازگردانی کالا به نوع قاچاق و نظر خواهی قاضی در دادگاه بستگی دارد که بعد از رأی قاضی تعیین تکلیف می شود,

فرمانده انتظامی چابهار خاطرنشان کرد: خودروهای حامل قاچاق که توقیف شده اند که در طی مراحل قانونی و مجوز مرجع قضایی مسترد می شوند.

, فرمانده انتظامی چابهار خاطرنشان کرد: خودروهای حامل قاچاق که توقیف شده اند که در طی مراحل قانونی و مجوز مرجع قضایی مسترد می شوند.,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه