جاده اردبیل مغان یا قتلگاه مسافران

جاده اردبیل مغان یا قتلگاه مسافران
ساکنان شمال استان اردبیل از بی‌توجهی متولیان به جاده ارتباطی اردبیل – مغان با توجه به آمار بالای تصادفات انتقاد کرده و این جاده را قتلگاه می‌نامند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یکی از اهالی شهرستان بیله سوار صبح امروز گفت: راه ارتباطی اردبیل – بیله سوار به عنوان تنها جاده بین‌المللی استان استاندارد نبوده و موجب گلایه اهالی شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یکی از اهالی شهرستان بیله سوار صبح امروز گفت: راه ارتباطی اردبیل – بیله سوار به عنوان تنها جاده بین‌المللی استان استاندارد نبوده و موجب گلایه اهالی شده است.,

کریم حجتی اضافه کرد: روزانه صدها خودرو سنگین بین‌المللی برای صادرات و واردات و هزاران خودرو سبک خارجی و داخلی در این مسیر تردد می‌کنند، حال آنکه دو باند آن سالم و قابل تردد نیست.

, کریم حجتی اضافه کرد: روزانه صدها خودرو سنگین بین‌المللی برای صادرات و واردات و هزاران خودرو سبک خارجی و داخلی در این مسیر تردد می‌کنند، حال آنکه دو باند آن سالم و قابل تردد نیست.,

وی با بیان اینکه برخی نقاط موجود در این راه باید حذف شود، تصریح کرد: از روستای برک چایی تا شهر رضی وضعیت راه غیر قابل تردد است و متولیان اگر نمی‌خواهند بزرگراه قفقاز را به پایان برسانند، حداقل یک راه عادی استاندارد ایجاد کنند.

, وی با بیان اینکه برخی نقاط موجود در این راه باید حذف شود، تصریح کرد: از روستای برک چایی تا شهر رضی وضعیت راه غیر قابل تردد است و متولیان اگر نمی‌خواهند بزرگراه قفقاز را به پایان برسانند، حداقل یک راه عادی استاندارد ایجاد کنند.,

شهروند دیگری از مغان اظهار داشت: راه ارتباطی اردبیل – مغان که جمعیت چند صد هزار نفری شمال استان را به اردبیل متصل می‌کند، در بعضی نقاط در حد و اندازه یک راه روستایی هم مناسب و استاندارد نیست.

, شهروند دیگری از مغان اظهار داشت: راه ارتباطی اردبیل – مغان که جمعیت چند صد هزار نفری شمال استان را به اردبیل متصل می‌کند، در بعضی نقاط در حد و اندازه یک راه روستایی هم مناسب و استاندارد نیست.,

مهدی ثنایی تصریح کرد: شهرستان‌های گرمی، بیله سوار و پارس‌آباد سال‌ها است از نبود یک راه ایمن رنج می برند و این در حالی است که عمده پروژه‌های راهسازی به مرکز، شرق، غرب و جنوب استان اختصاص یافته و خبری از شمال استان نیست.

, مهدی ثنایی تصریح کرد: شهرستان‌های گرمی، بیله سوار و پارس‌آباد سال‌ها است از نبود یک راه ایمن رنج می برند و این در حالی است که عمده پروژه‌های راهسازی به مرکز، شرق، غرب و جنوب استان اختصاص یافته و خبری از شمال استان نیست.,

خاطرنشان می‌سازد بزرگراه قفقاز اوایل سال 1392 فاز اول آن به بهره‌برداری رسید و پس از آن زیر سایه غفلت و کوتاهی متولیان، راکد مانده و اعتباری برای ادامه آن تخصیص نمی‌یابد.

, خاطرنشان می‌سازد بزرگراه قفقاز اوایل سال 1392 فاز اول آن به بهره‌برداری رسید و پس از آن زیر سایه غفلت و کوتاهی متولیان، راکد مانده و اعتباری برای ادامه آن تخصیص نمی‌یابد.,

 

,

 

,

 

,

منبع: فارس

, منبع: فارس]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه