امام جمعه اهل سنت چابهار:
جبهه مردمی حامیان رهبری مانع اصلی براندازی نظام است
مولوی ترنج زر گفت: با تحکیم وحدت اسلامی می توان جلوی خباثت های دشمن را گرفت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مولوی عبد الرحمن ترنج زر امام جمعه اهل سنت چابهار در گفتگو با سنت نیوز ضمن بیان اهمیت تحکیم وحدت و اخوت اسلامی بین مسلمین ابراز داشت: در روایات آمده است ایمان زمانی حاصل می شود که سه فاکتور کلیدی، ایمان به خدا و رسولش، دشمنی با کفر و محبت بین برادران مسلمان به وجود آید.
وی در ادامه افزود: اگر بخواهیم به سیره نبوی عمل کرده باشیم می بایست با دشمنان دشمنی و با دوستان مدارا نماییم.
امام جمعه اهل سنت چابهار با اشاره به لزوم اتحاد بین شیعه و سنی، این اتحاد را خوار کننده دشمنان دانست و افزود: مسلمانان با اتخاد بین خود دشمن را ذلیل کرده و خود را به اوج می رسانند.
وی ادامه داد: در آن سوی میدان نیز دشمنان خبیثی ایستاده اند که ما نباید به خیر دیدن از آنها امیدی داشته باشیم زیرا منافع ما با آمریکا و اسرائیل به عنوان بزرگترین دشمنان جهان اسلام یکی نیست.
مولوی ترنج زر با اشاره به خدعه های همیشگی و مستمر دشمن برای براندازی سخت یا نرم نظام عنوان داشت: دشمن قصد اسقاط جمهوری اسلامی را دارد اما حمایت ما از رهبری و تبعیت از ایشان مانع از عملی شدن سوء نیت آنها را دارد.
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه