فتنه و گناه بزرگ زیر سوال بردن اصل انتخابات قابل تطهیر نیست
شهریاری فعال سابق دانشجو خوزستان در سخنانی فتنه را یکی از خطوط قرمز نظام دانست و عنوان کرد: مسئولان و مردم بدانند که زنده نگه داشتن ۹ دی یکی از وظایف خطیر آنان است و در دفاع از حریم ولایت فقیه در برابر یاوه گویان داخلی و خارجی از هیچ تلاشی کوتاهی نکنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا:حامد شهریاری فعال سابق دانشجو خوزستان در گفتگو با “موج چهارم”، اظهار کرد: حماسه ۹ دی ماه ۸۸ و حضور ده ها میلیونی ایرانیان در برائت از فتنه گران، تجدید میثاق دوبارۀ امت با آرمان های حضرت امام (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج چهارم,وی با بیان اینکه همگان دیدند که ۹ دی، روز تجلی غیرت دینی ملت شریف ایران و بر افروخته شدن شعله های بیداری و بصیرت بود گفت: در آن روز واقعیت های نهفته در لایه های فتنه ی ۸۸ روشن شد.
,شهریاری، حضور با شکوه ۸۵ درصدی ملت شریف ایران اسلامی در انتخابات ۲۲ خردادماه ۸۸ را یک گام مثبت برای تثبیت پایه های اقتدار نظام دانست و تاکید کرد: سران فتنه در پی شکست در انتخابات، با همراهی دشمنان قسم خورده ی انقلاب اسلامی و در عرصه ی فراملی، بر طبل دو دستگی و فتنه کوبیدند و مردم را به خیابان ها کشاندند.
,این فعال سابق دانشجو خوزستان خاطرنشان کرد: اگر مدیریت الهی، هوشمندانه و مقتدرانۀ رهبر معظم انقلاب و حضور مؤمنانه و توأم با بصیرت مردم نبود، جمهوری اسلامی با خطرات جبران ناپذیری مواجه می شد.
,وی تصریح کرد: آقایانی که با تجهیزات کامل و همراه با سواره و پیاده نظام خود هشت ماه کشور را به لبه ی پرتگاه و سقوط بردند، اگر فراموش نمودند بدانند که رافت اسلامی نظام و خویشتن داری ملت مسلمان به فریادشان رسید.
,حامد شهریاری عنوان کرد: فتنۀ ۸۸، ماحصل بی اعتنایی به قانون و خیانت عده ای خود فروخته و ناآگاه به رای ۴۰ میلیونی ملت بود.
,این فعال سابق دانشجو با بیان اینکه اعتراض فتنه گران تا بدان جا به طول انجامید که ضمن حرمت شکنی در عاشورای حسینی و حمله به عزاداران و به آتش کشیدن مساجد، اصول اساسی اعتقادی مردم ایران را مورد هجمه قرار دادند افزود: ملت با جوش و خروش انقلابی خود ضمن برچیدن بساط آشوب و فتنه گری، درس عبرتی به فتنه گران داخلی و حامیان خارجی آنان دادند که تا ابد فراموش نخواهند کرد.
,وی خطاب به عده ای که درصدد تحریف فتنۀ ۸۸ هستند تاکید کرد: برخی صاحبان تریبون ها و مناصب سیاسی دانسته و خائنانه و یا نادانسته و جاهلانه، درصدد بیگناه جلوه دادن فتنه گران و سران فتنه هستند اما این موضوع را فراموش کرده اند که فتنه فراموش شدنی و گناه بزرگ زیر سوال بردن اصل انتخابات قابل تطهیر نیست و فتنۀ ۸۸ و آن خیانتی که به ملت و انقلاب شد از اذهان عمومی پاک نخواهد شد.
,شهریاری فتنه یکی از خطوط قرمز نظام دانست و عنوان کرد: مسئولان و مردم بدانند که زنده نگه داشتن ۹ دی یکی از وظایف خطیر آنان است و در دفاع از حریم ولایت فقیه در برابر یاوه گویان داخلی و خارجی از هیچ تلاشی کوتاهی نکنند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه