مدیر کل ثبت احوال خراسان شمالی عنوان کرد:
رشد طلاق از رشد ازدواج در خراسان شمالی جلو افتاد
مدیر کل ثبت احوال خراسان شمالی گفت: خراسان شمالی در حالی طی 9 ماهه نخست امسال به رشد 2.2 درصدی در ثبت واقعه ازدواج رسید که ثبت واقعه طلاق در استان طی سال جاری در مقایسه با مدت مشابه آن در سال گذشته به رشد 12.4 درصد رسیده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر اترک ، زاهدی نیا، مدیر کل ثبت احوال خراسان شمالی اظهار کرد: در خراسان شمالی طی 9 ماهه نخست سال جاری هفت هزار و 443 مورد ازدواج به ثبت رسیده است که هزار و 963 مورد از این ازدواج ها در مناطق روستایی و پنج هزار و 480 مورد از آن در مناطق شهری استان به ثبت رسیده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر اترک,زاهدی نیا همچنین تصریح کرد: در خراسان شمالی طی 9 ماهه نخست سال گذشته نیز هفت هزار و 285 مورد ازدواج به ثبت رسید که دو هزار و 866 مورد از این ازدواج ها در مناطق روستایی و چهار هزار و 419 مورد نیز در مناطق شهری به ثبت رسیدند.
,وی افزود: ثبت واقعه ازدواج در استان طی 9 ماهه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه آن در سال گذشته 2.2 درصد افزایش یافته است.
,وی در ادامه با بیان اینکه بیشترین ثبت واقعه ازدواج استان طی سال جاری در شهرستان بجنورد به تعداد دو هزار و 867 مورد بوده است همچنین گفت: کمترین ثبت ازدواج در استان طی سال جاری در شهرستان راز و جرگلان به تعداد 146 مورد بوده است.
,زاهدی نیا همچنین خاطر نشان کرد: بیشترین ثبت ازدواج در استان طی سال جاری در گروه مردان در سنین 20 تا 24 سال به تعداد سه هزار و 48 مورد و در رده سنی 25 تا 29 سال به تعداد دو هزار و 285 مورد بوده است.
,وی افزود: بیشترین ثبت ازدواج در استان طی سال جاری در گروه زنان در سنین 15 تا 19 سال به تعداد دو هزار و 666 مورد و در رده سنی 20 تا 24 سال نیز به تعداد هزار و 861 مورد بوده اند.
,وی در بخشی دیگر از سخن خود به واقعه طلاق نیز اشاره کرد و گفت: در خراسان شمالی طی 9 ماهه نخست امسال هزار و 448 مورد واقعه طلاق ثبت شده است که 288 مورد از این طلاق ها در مناطق روستایی و هزار و 160 مورد آن در مناطق شهری به ثبت رسیده اند.
,این مسئول همچنین تصریح کرد: در خراسان شمالی طی 9 ماهه نخست سال گذشته نیز هزار و 288 مورد واقعه طلاق به ثبت رسید که 372 مورد از این طلاق ها در مناطق روستایی و 916 مورد آن در مناطق شهری به ثبت رسیدند.
,وی افزود: ثبت واقعه طلاق در استان در 9 ماهه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه آن در سال گذشته 12.4 درصد افزایش یافته است.
,وی یادآور شد: بیشترین واقعه طلاق در استان در سال جاری در شهرستان بجنورد به تعداد 531 مورد و کمترین واقعه طلاق در شهرستان گرمه به تعداد یک مورد به ثبت رسیده اند.
,مدیر کل ثبت احوال خراسان شمالی در ادامه عنوان کرد: بیشترین ثبت واقعه طلاق در استان طی سال جاری در گروه مردان در رده سنی 25 تا 29 سال به تعداد 410 مورد و در رده سنی 30 تا 34 سال به تعداد 3022 مورد بوده اند.
,زاهدی نیا گفت: بیشترین ثبت واقعه طلاق در استان طی سال جاری در گروه زنان در رده سنی 20 تا 24 سال به تعداد 368 مورد و در رده سنی 25 تا 29 سال نیز به تعداد 320 مورد بوده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه