در 8 ماهۀ نخست امسال انجام شد؛

کشف 3 تن و 280 کیلوگرم مواد مخدر در گلستان

کشف 3 تن و 280 کیلوگرم مواد مخدر در گلستان
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گلستان از کشف 3 تن و 280 کیلوگرم مواد مخدر در گلستان در 8 ماه نخست امسال خبرداد و گفت این میزان نسبت به سال گذشته 143 درصد افزایش داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قابوس نامه، محمودرضا روحانی فر امروز در جمع خبرنگاران گنبد با اعلام این خبر ، تنها راهکار مقابله را اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر دانست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قابوس نامه,

وی تصریح کرد: با توجه به منویات رهبری ضرورت دارد باورهای دینی به حوزه فرهنگی ورود پیدا کند چرا که با توجه به همه گیر شدن ورود مواد مخدر در همه جوامع ، مقابله صرف پاسخگو نیست و نیاز است در کنار مبارزه، با تقویت باورهای مذهبی و دینی در جهت پیشگیری به ابتلا به آسیب های اجتماعی از جمله مواد مخدر، گام برداشت.

,

روحانی فر کشف این میزان مواد مخدر را نشانۀ تلاش نیروهای اطلاعاتی ، نظامی و انتظامی عنوان کرد و افزود: این کشفیات نشان می دهد این نیروها به فضای استان واقف هستند و عرصه را بر سودجویان تنگ کرده اند.

,

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر ابراز امیدواری کرد، در کنار افزایش کشفیات عرضه و تقاضا نیز روند رو به کاهش داشته باشد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه