قصاص نزدیک است
قاتل دانش آموز قزوینی در دادگاه/ در اولین جلسه محاکمه چه گذشت؟
اولین جلسه دادگاه قتل امید احمدی، دانش آموز قزوینی در قزوین برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از صبح قزوین، صبح قزوین، بالاخره بعد از گذشت ۴۰ روز از وقوع فاجعه دردناکی که قزوین را در شوک فرو برد اولین جلسه محاکمه فردی که در اقدامی ناجوانمردانه دانش آموزی ۹ ساله را در یکی از مدارس قزوین به قتل رسانده بود با دستور ویژه قضایی، تکمیل تحقیقات و صدور کیفرخواست از سوی دادسرای عمومی و انقلاب قزوین، در دادگاه کیفری استان قزوین آغاز شد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, صبح قزوین,در پی قتل دانش آموزی ۹ ساله در یکی از مدارس قزوین، با پیگیری های انجام شده و با دستور ویژه قضایی؛ طی ۳۵ روز تحقیقات پرونده مذکور تکمیل و با صدور کیفرخواست آماده رسیدگی شد و نخستین جلسه رسیدگی به این پرونده تشکیل شد.
,در این جلسه کیفرخواست پرونده قرائت و مراحل نخست دادگاه طی شد و پس از استماع سخنان برخی از حاضران، ادامه جلسه به جلسه بعدی دادگاه موکول شد.
,گفتنی است، ع ن متهم به قتل ۵۰ سال سن داشته اهل و ساکن قزوین، شغل کارمند بازنشسته بانک، متاهل و دارای یک فقره سابقه کیفری، متهم به قتل عمدی امید احمدی دانش آموز ۹ ساله در دبستانی در خیابان سعدی قزوین است.
, ,
,
, این جنایت در ساعت ۱۳ هفدهم اردیبهشت ماه سال جاری رخ داد که طی آن امید احمدی دانش آموز ۹ ساله بعد از اتمام کلاس های درس توسط ع. ن متهم به قتل در دبستان محل تحصیل دانش آموز مذکور، مضروب می شود که بعد از ایراد جرح دانش آموز که وضعیت جسمانی چندان مناسبی نداشت پس از انتقال به بیمارستان فوت می کند.
,شایان ذکر است دستگاه قضایی استان قزوین با توجه به حساسیت موضوع و شدت جنایت متهم نسبت به طفلی بی گناه و بی دفاع که باعث جریحه دار شدن احساسات مردم و احساس ناامنی در شهر شده بود، کیفرخواست متهم برای اشد مجازات (قصاص) صادر شد.
,

سرهنگ علی حسین حسینی نژاد، رئیس پلیس آگاهی قزوین، اظهار داشت: قاتل (ع.ق) حدودا ۵۰ ساله به طور شرعی، قانونی و پنهانی با مادر مقتول ازدواج کرده اما این ازدواج منجر به جدایی شده است. پس از اطلاع خانواده اول قاتل از این ازدواج، قاتل از خانواده طرد شده و همچنین از محیط کاری خود اخراج شده بود.
,
, ,
وی افزود: مادر مقتول بارها به دلیل مزاحمت های مکرر قاتل به مراجع قضایی شکایت کرده و روز قبل حادثه نیز در دادسرا بوده است.
,رئیس پلیس آگاهی قزوین در رابطه با انگیزه قتل توضیح داد: انگیزه قتل، انتقام گرفتن از همسر دوم بوده که به دلیل فاش شدن راز زندگی دوم قاتل به وقوع پیوسته است.
,وی علت حادثه را چنین شرح داد: قاتل با نیت کشتن همسر دوم خود به صحنه رفته ولی چون مادر به دنبال فرزند خود نرفته بود، مقتول را به سرویس بهداشتی برده و با زدن ضربات کارد به گردن و سینه مقتول، کودک را از پای درآورده است. پس از آن کارد خود را مخفی و خود را به پلیس معرفی نموده است.
,لازم به ذکر است مراسم چهلم این دانش آموز قزوینی در روز پنجشنبه ۲۲ خرداد ماه در مسجد حضرت ابوالفضل واقع در خیابان ولی عصر راس ساعت ۱۷ برگزار خواهد شد.
,برای دیدن اخبار مرتبط کلیک نمایید.
,]
ارسال دیدگاه