نهاوند اولین شهری که صاحب کمپ قهرمانی جودو بانوان در کشور شد

نهاوند اولین شهری که صاحب کمپ قهرمانی جودو بانوان در کشور شد
مربی جودوکار نهاوندی کمپ قهرمانی بانوان در این شهرستان را حاصل درخشش بانوان جودو کار این منطقه دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از همدان ورزش؛ کمپ بزرگ جودو بانوان درنهاوند راه اندازی می شود و سرمربی تیم ملی جودو کشور با اعلام این خبر گفت:باتوجه به وجود قهرمانان ملی وکشوری در جودو بانوان نهاوند ونبود سالن اختصاصی برای این قهرمانان با همت و تلاش سرپرست اداره ورزش شهرستان به زودی کمپ جودو در نهاوند ساخته خواهدشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, همدان ورزش,

 

,

مژگان کولیوند که یکی از سازنده ترین مربیان جودو درسطح کشور است بیان داشت:نهاوند اولین شهری است که صاحب کمپ قهرمانی جودو در کشور شده که این افتخار هم حاصل درخشش بانوان جودو کار نهاوند در مسابقات مختلف کشور می باشد.

,

 

,

کولیوند در پایان گفت:درحال حاضر نهاوند تبدیل به یکی از قطب های جودو کشور شده است و مسولین ورزش  خصوصا مدیر کل اداره ورزش و جوانان  به همین خاطر برای سربلندی جودو نهاوند درسطح جهان قول داده با تمام قدرت از جودو حمایت کند که این امر باعث دلگرمی ما شده است .

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه