نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس:
تزریق اعتبار 30 میلیارد ریالی جهت تکمیل عملیات ساخت بیمارستان کوثر سنندج
سیدمهدی فرشادان در دیدار با وزیر بهداشت با تقدیم مکاتبه ای، ضرورت تزریق اعتبار 30 میلیارد ریالی جهت تکمیل عملیات ساخت بیمارستان کوثر سنندج را یادآور شد که خوشبختانه وزیر بهداشت نیز در حاشیه نگاری مکاتبه تقدیمی به ایشان در این خصوص دستور "فوری؛ اقدام لازم - حتی {از طریق} اوراق {قرضه} " را صادر کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آفتاب دل، نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: یکی از مهمترین پروژه های در دست ساخت استان در سال های اخیر بیمارستان کوثر سنندج بوده که به حق افتخار مجموعه وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کردستان می باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آفتاب دل,,
وی افزود: به یاری خدا این پروژه در مراحل پایانی ساخت بوده به طوری که مقرر است در آینده نزدیک فاز اول این بیمارستان افتتاح و به خدمت رسانی به مردم استان کردستان اقدام نماید.
,,
دکتر فرشادان با بیان اینکه به دلیل برخی کمبودهای اعتباری جهت افتتاح نهایی این مرکز آموزشی، پزشکی و درمانی در دیدار چند روز گذشته با دکتر قاضی زاده هاشمی ضرورت تزریق مبلغ 30 میلیارد ریال اعتبار به پروژه تبیین گردید، تصریح کرد: خوشبختانه وزیر بهداشت نیز در حاشیه نگاری مکاتبه تقدیمی به ایشان در این خصوص دستور "فوری؛ اقدام لازم - حتی {از طریق} اوراق {قرضه} "
,,
وی اضافه کرد: امیدواریم در اسرع وقت اعتبار مذکور جهت جلوگیری از توقف عملیات اجرایی این پروژه اختصاص یابد تا به یاری خدا و بنا بر وعده وزیر بهداشت، این پروژه مهم درمانی در استان کردستان به بهره برداری برسد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه