تویسرکان یکپارچه غرق شور و شادی
اگر با آمدن “آفتاب” از “خواب” بیدار شویم نمازمان قضاست… و به عشق توست آقا همه جا غرق شور وشادی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از رودآور، یک هفته ای است منتظران صاحب الزمان (عج) آذین بندی کوچه ها و خیابان های تویسرکان را انجام داده اند و سرانجام مراسم شب میلاد با سعادت منجی عالم بشریت حضرت قائم (عج) هرچه با شکوه تر برگزار شد و امروز نیز جشن هایی در گوشه و کنار این شهرستان در حال برگزاری است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, , به نقل از , رودآور, ، یک هفته ای است منتظران صاحب الزمان (عج) آذین بندی کوچه ها و خیابان های تویسرکان را انجام داده اند و سرانجام مراسم شب میلاد با سعادت منجی عالم بشریت حضرت قائم (عج) هرچه با شکوه تر برگزار شد و امروز نیز جشن هایی در گوشه و کنار این شهرستان در حال برگزاری است.,
دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت(علهیم السلام) شب گذشته و امروز در نقاط مختلف شهری و روستایی شهرستان تویسرکان با برپایی جشن ها و مراسم معنوی باشکوه، ولادت امام زمان (علیه السلام) را جشن گرفتند.
مردم در کوچه ها، محله ها، مساجد و امامزادگان تویسرکان با پخش شیرینی، شربت و برپایی مراسم مختلف، میلاد یگانه منجی عالم بشریت را جشن گرفته و غرق در شور و سرور هستند.
صدای مدیحه سرایی و مولودی خوانی در کوچه پس کوچه ها و خیابان ها به گوش میرسد و مشتاقان آن حضرت در این شهر یکپارچه مسرور و شادند.
در شهر که قدم می زنی پرچم و پارچههای تبریک و شادباش برافراشته شده را می بینی و بسیاری از مردم در خیابانها مشغول توزیع شیرینی و شربت هستند.
,
, ,
,
,
, ,
و گویا همه می دانند که باید خیلی زود بیدار شوند چرا که خوب می دانند اگر با آمدن “آفتاب” از “خواب” بیدار شویم نمازمان قضاست… و همه برای آمدن مولایشان امن یجیب می خوانند …
برگزاری آیین های مداحی، نیایش، جشن مولود و اجرای برنامه های فرهنگی از دیگر برنامه های جشن مولود امام زمان(عج) در شهر من تویسرکان است که برگزاری این آیین ها به جشن های نیمه شعبان رونق معنوی خاصی بخشیده است.
,
,
, چه جمعه ها که یک به یک غروب شد نیامدی / چه بغض ها که در گلو رسوب شد نیامدی …
]
ارسال دیدگاه