مسئول ایستگاه هواشناسی رشتخوار خبر داد؛
کاهش 90 درصدی بارندگی در رشتخوار
مسئول ایستگاه هواشناسی شهرستان رشتخوار گفت: میزان بارندگی ها از ابتدای سال زراعی 95 تاکنون 8/2 میلی متر بوده، که این میزان بارندگی نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود 90 درصد کاهش داشته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهل ماه نیوز حسین دل آرامی مسئول ایستگاه هواشناسی شهرستان رشتخوار صبح امروز همزمان با بارندگی های شب گذشته و ادامه دار بودن این بارندگی ها در سطح شهرستان گفت: آغاز بارندگی ها در طی چند روز اخیر در رشتخوار خوشحال کننده بوده است، این در حالیست که در طی چند روز گذشته مقدار 2/4 میلی متر بارندگی در شهرستان توسط ایستگاه هواشناسی به ثبت رسیده و این میزان همچنان در حال افزایش است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهل ماه نیوز,وی در ادامه افزود: میزان بارندگی ها از ابتدای سال زراعی 95 تاکنون 8/2 میلی متر بوده، که این میزان بارندگی نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود 90 درصد کاهش داشته است.
,مسئول ایستگاه هواشناسی رشتخوار در ادامه یاداور شد: امیدواریم همچنان شاهد نزولات اسمانی در این شهرستان و خوشحالی کشاورزان عزیز و چشم انتظاران رحمت الهی باشیم.
,دلارامی در ادامه به نیاز مبرم این شهرستان به بارندگی ها با توجه به برداشت های بی رویه آب های زیر زمینی اشاره کرد و تصریح داشت: دشت شهرستان رشتخوار از جمله دشت های حال حاضر در سطح استان است که با برداشت های بی رویه با افت شدید منابع آب زیر زمینی مواجه شده است.
,شغل اغلب مردم در شهرستان رشتخوار کشاورزی و دامپروری است که بارش های اخیر در این شهرستان موجب خوشحالی مردم، دامداران، و کشاورزان عزیز شده است.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه