هدف دشمنان در فضای مجازی تخریب بنیاد خانواده است

هدف دشمنان در فضای مجازی تخریب بنیاد خانواده است
فرهنگ بپا داشتن نماز، عشق نسبت به اهل بیت(ع) ، سیره زندگانی پیابر اکرم (ص) و خاندان پاکش و تمسک به قرآن را به طور درست در فضای مجازی ترویج بدهیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه فرهنگی صادقون، حجت الاسلام مرتضی غلامی ، کارشناس مسائل مذهبی و اجتماعی در گفت و گو با خبر نگار ما اظهار داشت: امروزه در جامعه آسیبهای اجتماعی زیادی بوجود آمده است که اصلی ترین این آسیب ها، فضا و شبکهای اجتماعی می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صادقون,

وی افزود: دشمنان با راه اندازی چنین برنامه هایی تخریب بنیان خانوادهای مسلمان و تغیر سبک زندگی آنان را هدف قرار داده اند و در چنین شرایطی باید طلاب و روحانیون با استفاده از همان ابزاری که دشمن بر علیه ما ساخته بر علیه خودشان استفاده کنند و از طریق همین شبکه های مجازی، با داشتن علم نسبت به چنین مسائلی، فرهنگ بپا داشتن نماز  ، عشق نسبت به اهل بیت(ع) ، سیره زندگانی پیابر اکرم (ص) و خاندان پاکش و تمسک به قرآن را به طور درست ترویج بدهند.

,

حجت الاسلام غلامی در پایان با اشاره به تربیت درست والدین گفت: والدین باید نسبت به تربیت فرزندان خود با بصیرت عمل کنند تا بتوانند فرزدشان را پاک بار آورده و این عمل نیاز به داشتن آگاهی کافی نسبت به فضاهای اجتماعی می باشد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه