مسئول مرکز فوریتهای اورژانس 115 سپیدان:
باز هم حادثه در جاده سپیدان
رئیس مرکز اورژانس ۱۱۵ سپیدان از امدادرسانی تکنسین های این مرکز به مصدومان حادثه در کیلومتر 40 جاده شیراز سپیدان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از مارگون مهدی فرجی رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی ۱۱۵سپیدان در گفتگو با خبرنگار ما گفت: در پی تماس تلفنی مبنی بر تصادف دستگاه خودرو سواری پژو 405 و پراید در جاده شیراز سپیدان ، تیم اورژانس به همراه یک دستگاه آمبولانس به محل اعزام گردید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مارگون,فرجی ادامه داد:یکی از سرنشینان این خودرو پراید مصدوم شده که پس از تلاش امدادگران اورژانس و انجام اقدامات اولیه پزشکی به بیمارستان امام حسین (ع) سپیدان انتقال یافتند.
,گفتنی است این تصادف به دلیل مصرف مشروبات الکلی و عدم توانایی راننده پراید در کنترل خودرو به وقوع پیوست.
]
ارسال دیدگاه