کارشناس مسئول اورژانس اجتماعی خراسان شمالی مطرح کرد:
نپرداختن نفقه و تنش های روانی، بیشترین شکایت زوجین از یکدیگر است
کارشناس مسئول اورژانس اجتماعی اداره کل بهزیستی خراسان شمالی با اشاره به اینکه همسرآزاری از جمله خشونت های خانگی است، گفت: نپرداختن نفقه و تنش های روحی وروانی بیشترین شکایت زوجین از یکدیگر در تماس با اورژانس اجتماعی استان بوده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر اترک، سمیه شکاری، کارشناس مسئول اورژانس اجتماعی اداره کل بهزیستی خراسان شمالی اظهار کرد: طی ماهه نخست سال جاری از سوی هم استانی ها هزار و 750 تماس با مرکز اورژانس 123 استان صورت گرفته است که 782 تماس آن مرتبط با موضوع آسیب های اجتماعی برای دریافت خدمات مشاوره ای روانشناسی و مددکاری بوده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر اترک, ,شکاری افزود: طی 9 ماه نخست سال گذشته نیز دو هزار و سه تماس از سوی شهروندان صورت گرفته بود که 667 تماس آن مرتبط به موضوع آسیب های اجتماعی برای دریافت خدمات مشاوره ای روانشناسی و مددکاری بودند.
,
وی با بیان اینکه بیشترین و مهمترین موضوع تماس ها با این مرکز اورژانس در زمینه خشونت های خانگی از قبیل همسرآزاری، کودک آزاری، سالمندآزاری، والدآزاری و اختلافات درون خانوادگی بوده اند، تصریح کرد: بیشترین تماس های انجام شده مردمی در این زمینه های مطرح شده از شهرستان بجنورد بوده است.
,
وی نداشتن مهارت های زندگی ( از قبیل فقدان مهارت های کنترل خشم، فقدان مهارت حل مسئله، پایین بودن آستانه تحمل ) همچنین وجود مشکلات اقتصادی، بیکاری و اعتیاد را ریشه بروز خشونت های خانگی برشمرد.
,
کارشناس مسئول اورژانس اجتماعی اداره کل بهزیستی خراسان شمالی با اشاره به همسرآزاری به عنوان یکی از این خشونت های خانگی، عنوان کرد: در این زمینه بیشترین تماس ها با اورژانس 123 از سوی زن به منظور دریافت خدمات مشاوره ای بوده است که شکایت از بیکاری همسر و نپرداختن نفقه داشته اند.
,
وی افزود: در زمینه همسرآزاری، مردان نیز تماس می گیرند که شکایت از مشکلات روحی و روانی در زندگی با همسر خود دارند.
,
وی درباره کودک آزاری نیز اظهار کرد: درباره این آسیب اجتماعی هیچ شاکی خصوصی وجود ندارد منتها وقتی همسایه ها، آشنایان و فامیل شاهد آسیب های جدی روحی، روانی و جسمی یک کودک باشند با این مرکز تماس می گیرند تا کارشناسان این مرکز به موضوع رسیدگی کنند.
,
شکاری مصامحه و غفلت خانواده از کودک را مهمترین عامل کودک آزاری های گزارش شده با این مرکز برشمرد و گفت: ترک تحصیل کودکان، بهداشت نامناسب، تغذیه مناسب این کودکان از جمله غفلت خانواده ها نسبت به کودکان آزار دیده بوده است.
,
کارشناس مسئول اورژانس اجتماعی اداره کل بهزیستی خراسان شمالی همچنین با اشاره به سالمندآزاری، غفلت و مصامحه و مشکلات روحی و روانی را از مهمترین علل سالمندآزاری عنوان کرد.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه