فرمانده انتظامی بندرلنگه خبرداد:
شناسایی محل دپوی سوخت قاچاق در بندرلنگه
فرمانده انتظامی بندرلنگه از کشف 6600 لیتر سوخت قاچاق دپو شده در شهرستان بندرلنگه خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ محمود حافظی فرمانده انتظامی شهرستان بندرلنگه در گفتگو با مروارید نیوز گفت: در اجرای طرح مبارزه با قاچاق سوخت و در پی خبری مبنی بر دپوی مقادیر زیادی سوخت قاچاق، ماموران انتظامی بندرلنگه جهت بررسی موضوع به محل اعزام شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مروارید نیوز ,,
وی افزود: در بازرسی از محل مذکور ۶۶۰۰ لیتر سوخت قاچاق از نوع گازائیل به ارزش ۱۸۰ میلیون ریال کشف و ضبط گردید.
,,
حافظی در ادامه بیان کرد: مبارزه قاچاق کالا به ویژه حامل های انرژی با توجه به تاثیر سوخت در اقتصاد کشور، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و این پدیده شوم اگر تحت کنترل و مراقبت قرار نگیرد ،می توانداثرات مخرب زیادی بر اقتصاد کشور وارد کند.
,
فرمانده انتظامی بندرلنگه با تاکید بر اینکه برخی افراد برای سودجویی خود اقتصاد کشور و دیگر هموطنان خود را به خطر می اندازند، گفت: نیروی انتظامی برای جلوگیری از این پدیده زشت و ناگوار، تمام توان خود را به کار می بندد اما در این راستا، همکاری مردم با ناجا می تواند موفقیت در مبارزه با قاچاق کالا، سوخت و مواد مخدر را به مراتب بیشتر کند.
,
,
روستای گنایی از توابع شهرستان بندرلنگه است. و در ۸۰ کیلومتری بندرلنگه واقع است.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه