کشف بیش از 146کیلوگرم حشیش در شهرستان دنا

کشف بیش از 146کیلوگرم حشیش در شهرستان دنا
فرمانده انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ماموران مبارزه با مواد مخدر شهرستان دنا از دو دستگاه خودروی سواری 146کیلو 500 گرم حشیش کشف و ضبط کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس ،سرهنگ مهدی انصاری اظهار کرد: پلیس مبارزه با مواد مخدر استان و شهرستان دنا با همکاری پاسگاه های انتظامی پاتاوه و میمند و با پشتیبانی فرماندهان انتظامی استان های بوشهر و چهار محال و بختیاری پس از شناسایی دو خودروی سواری سمند قاچاقچیان، یکی را در شهر پاتاوه و دیگری را در نزدیکی روستای لَما متوقف و رانندگان این دو خودرو را دستگیر کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

وی با بیان اینکه قاچاقچیان قبل از توقیف خودروهایشان از حضور ماموران در مسیر باخبر بودندو مواد مخدر را در حاشیه جاده مخفی کرده بودند گفت: با گشت زنی و هوشیاری ماموران انتظامی مقدار 146 کیلو و 500 گرم ماده مخدر از نوع حشیش کشف و به همراه دو خودروی سواری و دو نفرقاچاقچی تحویل مقامات قضایی شدند.

,

استان کهگیلویه و بویراحمد در جنوب غربی ایران از مسیرهای ترانزیت مواد مخدر به مناطق مرکزی و شمال کشور است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه