امام جمعه سردشت:
خودشناسی راه نجات مسلمانان از دسیسه های دشمنان است
امام جمعه سردشت گفت: انسان مسلمان زمانیکه نسبت به خود آگاهی داشته باشد با مشورت و وحدت سعی در رفع نواقص و ارائه راهکارهای جدید می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بُلفَت، "ماموستا سلام امینی" موضوع خطبه های امروز جمعه شهر سردشت را به تفکر از قدرت های الهی و همچنین شناخت دشمنان درونی و آشکار و راهکارهای لازم در این خصوص اختصاص داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بُلفَت,امام جمعه سردشت گفت: انسان موجودی دارای تفکر و شعور بوده که لازمه سعادت وی خودشناسی و تدبیر نسبت به نشانه ها و علامت هایی است که خداوند در خلق زمین و آسمان و هر آنچه در آنهاست قرار داده است.
,وی مسلمانان را از دشمنانی آگاه کرد که همواره درصدد ضربه بر جسم و روان آنها هستند و در این رابطه گفت: نفس بشری، شیطان، و کافرانی که اهل کتاب هستند دشمنان مسلمانان بوده و همیشه بر دشمنی آشکار خود تاکید کرده اند.
,ماموستا امینی تنها راه نجات جامعه امروزی بشری از مشکلات پیش رو را اصلاح و شناخت نسبت به درون، عنوان کرد و افزود: اطاعت از والدین، انجام واجبات دینی، فرو خوردن خشن، بخیل نبودن، دوری از عشوه گری های زنان، و توجه به توسعه واقعی بر مبانی اصول اسلامی از جمله موارد رسیدن به سعادت هستند.
,وی همچنین جامعه سالم را در گرو رعایت حقوق متقابل مردم و حاکمان نسبت به یکدیگر و همچنین عدم انحراف علما و ظلم حاکمان دانست و اظهار کرد: در شرایطی که مسلمانان وحدت، مشورت، همدلی و یکرنگی خود را حفظ کرده و نسبت به آن پافشاری داشته باشند هیچ قدرتی توانایی رویارویی با آنها را ندارد.
,امام جمعه سردشت در ابتدای خطبه های امروز سردشت، برگزاری جلسه ای مشورتی بین هنگ مرزی با صاحبان دواب در رابطه با کشتار دواب، توجه و حفاظت از محیط زیست توسط مردم، رعایت حقوق شهروندان بر اساس فقه امام شافعی در محاکم قضایی، عمران و آبادانی شهر توسط شهرداری و پرداخت عوارض از سوی مردم، پارازیت و جلوگیری از بندوباری در شبکه های ماهواره و توجه شهروندان نسبت به این موضوع از دیگر موضوعات مطرح شده در جمعه امروز شهر سردشت بود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه